Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Justin Bieber ληστεύει τράπεζα στο καθηλωτικό music video του «Hold On»

Written by on 6 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Σε ένα κινηματογραφικό music video γεμάτο δράση και έντονα συναισθήματα πρωταγωνιστεί ο Justin Bieber.

Ο Justin Bieber προσθέτει ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ του νέου άλμπουμ του «Justice».

Το «Hold On» είναι ένα mid-tempo τραγούδι που εκφράζει όλα τα ερωτήματα που μας ταλανίζουν σε μία περίοδο απομόνωσης, όπως αυτή που διανύουμε, όπου «όλοι χρειαζόμαστε κάποιον».

Ο τίτλος του «Hold On» είχε αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ «Next Chapter» που έκανε πρεμιέρα στο YouTube τον Οκτώβριο του 2020.

Το «Hold On» κυκλοφορεί μαζί ένα music video γεμάτο δράση και έντονα συναισθήματα, το οποίο σκηνοθέτησε ο Colin Tilley.

Το clip ανοίγει με τον Justin Bieber να τρέχει στους δρόμους της πόλης με μια μηχανή και να τον καταδιώκει η αστυνομία. Όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια, ο Justin Bieber και η ηθοποιός Christine Ko (γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά «Dave» του FX) υποδύονται ένα ζευγάρι που χρειάζεται χρήματα ώστε η Ko να συνεχίσει τη θεραπεία για τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει.

Σε μια πράξη απελπισίας, ο Justin Bieber παίρνει ένα ψεύτικο όπλο και ληστεύει μια τράπεζα. Η ληστεία ξετυλίγει το νήμα της έναρξης, καθώς στη συνέχεια παρακολουθούμε τον pop star να  προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης δέχεται μια σφαίρα, όμως δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και βάζει τα δυνατά του για να φτάσει στην αγαπημένη του πριν να είναι αργά. Θα τα καταφέρει;

Ο Justin Bieber έχει γράψει το «Hold On» μαζί με μια επίλεκτη ομάδα δημιουργών που αποτελείται από τους Jon Bellion, Ali Tamposi, watt και Louis Bell, με τους δύο τελευταίους να έχουν επιμεληθεί επίσης την παραγωγή του τραγουδιού.

Το νέο άλμπουμ «Justice» του Justin Bieber θα κυκλοφορήσει από τις RBMG /  Def Jam Recordings / Universal Music στις 19 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link