Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο τραγούδι «Μόνος Μου»

Written by on 6 Μαρτίου 2021

[ad_1]

Ένα αρκετά νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδική ταυτότητα ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Μόνος Μου», με το οποίο δίνει συνέχεια στην άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το «Μόνος Μου» είναι το δεύτερο δείγμα από την καλλιτεχνική συνύπαρξη του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους και τον ολοκληρωμένο δίσκο που ηχογραφούν το τελευταίο διάστημα.

Η αρχή έγινε με το «Περνάς Καλά», σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου, το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του Σεπτεμβρίου και παρέμεινε για 17 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η συνεργασία τους προχωρά με σταθερό βήμα και ακολουθεί τώρα το «Μόνος Μου», ένα τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Θεοφάνους τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

Πρόκειται για ένα αρκετά νοσταλγικό ερωτικό τραγούδι με έντονες λαϊκές αποχρώσεις, εφάμιλλο με τις πιο σπουδαίες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου, ο οποίος καταθέτει μια ερμηνεία με καθαρότητα και αλήθεια ψυχής, ανόθευτη και ανεπηρέαστη από μόδες και συνταγές.

Οι αρετές του Γιάννη Πλούταρχου και του Γιώργου Θεοφάνους είναι φανερές στο «Μόνος Μου», ένα τραγούδι με ιδιαίτερη μελωδική ταυτότητα.

Το «Μόνος Μου» μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία ιστορία δύναμης παρά τη μοναξιά, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου από το φεστιβάλ Mofilm του Λονδίνου Κώστα Καρύδα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link