Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Jin των BTS σημειώνει πρωτιά στο Spotify με το «Yours»

Written by on 12 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Το καλύτερο ντεμπούτο στο Spotify για ένα τραγούδι από το soundtrack ενός K-drama πραγματοποίησε το «Yours» του Jin.

Ο Jin των BTS σημείωσε μια νέα πρωτιά στα charts του Spotify με το «Yours», τη συνεισφορά του στο soundtrack της K-drama σειράς «Jirisan».

Το Spotify Korea και τα World Music Awards ανακοίνωσαν ότι το «Yours» έγινε το πρώτο τραγούδι από soundtrack κορεάτικης σειράς που έκανε είσοδο στο Top 50 του παγκόσμιου του Spotify. Το «Yours» έκανε ντεμπούτο στο No. 45 στο chart της πλατφόρμας streaming.

Το «Yours» είχε σημείωσε επίσης το καλύτερο ντεμπούτο στο Spotify για ένα τραγούδι από το soundtrack ενός K-drama μέχρι σήμερα, συγκεντρώνοντας πάνω από 1,4 εκατομμύρια streams στις πρώτες 15 ώρες μετά την κυκλοφορία του.

Τη δεύτερη ημέρα της κυκλοφορίας του, το «Yours» του Jin συγκέντρωσε 1,7 εκατομμύρια streams στο Spotify, για να αποτελέσει το τραγούδι από Κορεάτη σόλο καλλιτέχνη για soundtrack δραματικής σειράς με τα περισσότερα streams σε μία ημέρα.

Με την κυκλοφορία του, το τραγούδι του Jin κατέκτησε την κορυφή διαφόρων charts στο iTunes σε όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το κορεατικό «Star News», το τραγούδι της σειράς «Jirisan» έφτασε στο νούμερο ένα του iTunes σε τουλάχιστον 82 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας.

Το «Yours» αποτελεί τη δεύτερη εμφάνιση του Jin στο soundtrack ενός K-drama και την πρώτη σόλο συμμετοχή του. Ο Jin και ο V των BTS είχαν κυκλοφορήσει το 2016 ένα ντουέτο με τίτλο «It’s Definitely You» για τη δραματική σειρά εποχής «Hwarang: The Poet Warrior Youth».

Ο Jin έχει κυκλοφορήσει επίσης ανεξάρτητα από τους BTS το single «Tonight» (2019) και άλλα τρία προσωπικά τραγούδια στα άλμπουμ των BTS, το «Awake» (2016), το «Epiphany» (2018) και το «Moon» (2020), ενώ τον Δεκέμβριο του 2020, με αφορμή τα γενέθλιά του, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του το single «Abyss».

[ad_2]

Source link