Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το νέο single «Already Dead» από το επερχόμενο άλμπουμ «Fighting Demons»

Written by on 12 Νοεμβρίου 2021

[ad_1]

Το έργο του Juice WRLD συνεχίζεται.

Το δεύτερο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WRLD θα έχει τον τίτλο «Fighting Demons» και θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου από τις Grade A και Interscope Records / Universal Music.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει τραγούδια από τον «εκπληκτικά μεγάλο κατάλογο μουσικής» του εκλιπόντος ράπερ, που σύμφωνα με τη μητέρα του θα κυκλοφορήσει σταδιακά τα επόμενα χρόνια.

Προπομπός του «Fighting Demons» είναι το single «Already Dead», το οποίο είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

«Δεν υπήρχε τίποτα που ο Jarad “Juice WRLD” Higgins να απολάμβανε περισσότερο από το να προσφέρει νέα μουσική στα εκατομμύρια των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο. Άφησε πίσω του έναν εκπληκτικά μεγάλο κατάλογο μουσικής που θα εξασφαλίσει ότι οι θαυμαστές του θα έχουν νέα τραγούδια να ακούν για τα επόμενα χρόνια», δηλώνει η μητέρα του, Carmela Wallace.

«Ο Jarad ήταν πάντα καυστικά ειλικρινής σχετικά με τους αγώνες του και μέσω της μουσικής του ιδιοφυΐας και της τέχνης του εξέφραζε με γλαφυρό τρόπο αυτό που είχε στην καρδιά και στο μυαλό του. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω και οι φίλοι και η οικογένειά του δεν έπαψαν ποτέ να του προσφέρουν την υποστήριξή τους», συνεχίζει.

«Σήμερα ανακοινώνουμε ότι το νέο άλμπουμ “Fighting Demons” κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου», προσθέτει και σημειώνει αναφορικά με τον τίτλο του άλμπουμ («Παλεύοντας τους Δαίμονες»): «Ενθαρρύνουμε όλους εσάς που παλεύετε με τον εθισμό και την ψυχική υγεία να μην εγκαταλείψετε ποτέ τον αγώνα. Συνεχίζουμε να σας παρέχουμε δωρεάν υποστήριξη μέσω του LiveFree999.org που δημιουργήθηκε προς τιμήν του».

Τον Απρίλιο του 2020, η Carmela Wallace ανακοίνωσε τη δημιουργία του ταμείου Live Free 999 Fund, το οποίο λαμβάνει επιπλέον υποστήριξη μέσω της Grade A και της Interscope Records, εκτός από τις δωρεές ιδιωτών.

Το Live Free 999 Fund τιμά την κληρονομιά του Juice WRLD, ο πέθανε στις 8 Δεκεμβρίου 2019 σε ηλικία 21 ετών, υποστηρίζοντας νέους ανθρώπους στις μάχες τους με τον εθισμό και την ψυχική υγεία και το κάνει με αγάπη, χαρά και συναισθηματική ειλικρίνεια.

Το «Fighting Demons» θα αποτελέσει το δεύτερο μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WRLD μετά το «Legends Never Die», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2020 και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 1 του Billboard 200, συμπληρώνοντας συνολικά δύο εβδομάδες στην κορυφή.

Επίσης, πέντε singles του «Legends Never Die» ανέβηκαν στην πρώτη δεκάδα του Billboard Hot 100.

Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ένα μεταθανάτιο άλμπουμ του Juice WRLD με τίτλο «The Party Never Ends», το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει το πρώτο μέρος μιας τριλογίας. Ωστόσο δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία.

[ad_2]

Source link