Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Jin των BTS γιόρτασε τα γενέθλιά του με το νέο σόλο τραγούδι «Super Tuna»

Written by on 7 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Το «Super Tuna» είναι μία ωδή στην αγάπη του Jin για το ψάρεμα.

Ο Jin των BTS κυκλοφόρησε ένα νέο σόλο τραγούδι με τίτλο «Super Tuna».

Το είδωλο της K-pop κυκλοφόρησε το τραγούδι διάρκειας ενός λεπτού με αφορμή τα 29α γενέθλιά του, στις 4 Δεκεμβρίου. Ο Jin είχε κάνει τη συμπαραγωγή του αισιόδοξου τραγουδιού με τον συχνό συνεργάτη των SEVENTEEN, Bumzu, ο οποίος κάνει επίσης φωνητικά.

Το «Super Tuna» κυκλοφόρησε μαζί με ένα απολαυστικό βίντεο όπου ο Jin και δύο χορευτές χοροπηδούν στο ρυθμό του τραγουδιού, το οποίο είναι μία ωδή στην αγάπη του για το ψάρεμα.

«Tuna! Hah! Tuna! Super Tuna!», αναφωνεί ο τραγουδιστής των BTS στο ρεφρέν, καθώς μιμείται με τη χορογραφία του ένα ψάρι που σπαρταράει.

Το «Super Tuna» είναι ένα τραγούδι trot, ένα είδος κορεατικής μουσικής που χαρακτηρίζεται από επαναλαμβανόμενα μοτίβα στη μελωδία και αλλαγές στη φωνή και ήταν εξαιρετικά δημοφιλές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’50 έως τη δεκαετία του ’80. Το trot γνώρισε μία αναβίωση τα τελευταία χρόνια με την εμφάνιση νεότερων τραγουδιστών που αναζωογονούν το είδος.

Το «Super Tuna» έχει εμπνεύσει αρκετά memes και fan arts, καθώς και ένα νέο dance challenge στο TikTok. Οι θαυμαστές χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα διαμοιρασμού βίντεο για να ανεβάσουν τις δικές τους εκτελέσεις της χορογραφίας, την οποία σχεδίασε ο ίδιος ο Jin.

Το μέλος των BTS έγραψε αργότερα στην εφαρμογή Weverse του ότι δεν είχε σχεδιάσει το «Super Tuna» να μετατραπεί σε dance challenge και ζήτησε αστειευόμενος από τους θαυμαστές του να «σταματήσουν». «Αν γίνει μεγαλύτερη επιτυχία, η εταιρεία μπορεί να θέλει να προσθέσει δεύτερο κουπλέ, οπότε σταματήστε το», έγραψε ο Jin.

Την περασμένη εβδομάδα, οι BTS ολοκλήρωσαν την εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά συναυλιών «Permission To Dance On Stage» που φιλοξενήθηκαν στο «SoFi Stadium» στο Λος Άντζελες στις 27-28 Νοεμβρίου και 1-2 Δεκεμβρίου. Οι τέσσερις βραδιές σημείωσαν πωλήσεις 214.000 εισιτηρίων και απέφεραν έσοδα 33,3 εκατομμυρίων δολαρίων, αποτελώντας μία από τις σειρές συναυλιών σε ένα μόνο χώρο με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών.

Χθες, οι BTS ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε ένα «εκτεταμένο διάλειμμα» για να μπορέσουν να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ώστε να ανταποδώσουν ξανά όλη την αγάπη στους θαυμαστές τους.

[ad_2]

Source link