Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ariana Grande, Megan Thee Stallion και Jimmy Fallon τραγουδούν «It Was A… (Masked Christmas)»

Written by on 7 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ο παρουσιαστής του «The Tonight Show» κυκλοφορεί ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι με δύο ξεχωριστές καλεσμένες.

Ο Jimmy Fallon συνεργάζεται με την Ariana Grande και τη Megan Thee Stallion σε ένα νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι με τίτλο «It Was A… (Masked Christmas)».

Ζούμε σε εποχές πανδημίας και το τρίο δεν θα μας αφήσει να το ξεχάσουμε. Το «It Was A… (Masked Christmas)» είναι μια υπενθύμιση ότι, ναι, μπορούμε να διασκεδάσουμε και αυτές τις γιορτές φορώντας τη μάσκα μας.

Ο Jimmy Fallon, η Ariana Grande και η Megan Thee Stallion τραγουδούν: «Ήταν Χριστούγεννα με μάσκα, μείναμε στο σπίτι / Καλύψαμε τη μύτη μας και καλύψαμε το στόμα μας / Αλλά είναι Χριστούγεννα / Θα είμαστε στην ουρά για μια αναμνηστική δόση».

Η Ariana Grande, ο Jimmy Fallon και η Megan Thee Stallion μοιάζουν με μια μεγάλη ευτυχισμένη μουσική οικογένεια. Η pop star και η αστέρας της hip-hop έχουν συνεργαστεί ως γνωστόν στο remix για το «34+35» της Grande, στο οποίο συμμετείχε και η Doja Cat.

Το «It Was A… (Masked Christmas)» είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Megan, ενώ η Ariana Grande έχει κυκλοφορήσει τα εορταστικά EPs «Christmas Kisses» και «Christmas & Chill» το 2013 και το 2015 αντίστοιχα. Το πιο αξιοσημείωτο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της Grande, το «Santa Tell Me», έφτασε στο Νο. 17 του Billboard Hot 100 τον περασμένο Ιανουάριο.

Το τελευταίο χριστουγεννιάτικο single του Fallon κυκλοφόρησε το 2017 και ήταν μια διασκευή «Wonderful Christmastime» του Paul McCartney, στο οποίο συμμετείχαν το πρώην μέλος των Beatles και οι The Roots. Το 2010, κυκλοφόρησε επίσης το «Drunk On Christmas» με τη συμμετοχή του John Rich.

Επίσης, η Ariana Grande, η οποία είναι coach στη νέα σεζόν του αμερικανικού «The Voice», συμμετείχε μαζί με τους άλλους τρεις coaches του μουσικού διαγωνισμού, Blake Shelton, John Legend και Kelly Clarkson, στο πρώτο επεισόδιο του νέου κωμικού τηλεπαιχνιδιού «That’s My Jam» του Jimmy Fallon.

Το μουσικό βίντεο για το «It Was A… (Masked Christmas)», σε σκηνοθεσία του Dan Opsal, έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon, ο οποίος δήλωσε ότι το τραγούδι «αφορά βασικά για το γεγονός ότι η τελευταία χρονιά ήταν δύσκολη για όλους».

«Και ήθελα απλώς να πω ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Πραγματικά θα πάνε καλύτερα, πιστέψτε με», τόνισε.

[ad_2]

Source link