Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο J Balvin συμμετέχει στο remix για το «Better Days» των NEIKED, Mae Muller και Polo G

Written by on 29 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Ο J Balvin προσθέτει τη δική του χαρακτηριστική πινελιά.

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ J Balvin συνεργάζεται με τους NEIKED, Mae Muller και Polo G για μια ακαταμάχητη νέα έκδοση του «Better Days», του single που έκανε θραύση και έφτασε στο Νο. 23 του Billboard Hot 100 νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ έχει συγκεντρώσει σχεδόν 300 εκατομμύρια streams παγκοσμίως.

Το «Better Days», το οποίο χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα «καλύτερα τραγούδια του 2021» από τους «Los Angeles Times», είναι μια δημιουργία του διδύμου των NEIKED και επικεντρώνεται σε μια μεθυστική ερμηνεία της ταχύτατα ανερχόμενης Βρετανίδας τραγουδίστριας / τραγουδοποιού Mae Muller.

Στη δυναμική αυτή νέα εκδοχή του «Better Days», ο J Balvin εμφανίζεται μετά το πρώτο ρεφρέν και τραγουδά έναν καταιγιστικό κουπλέ στα ισπανικά. Ο παγκόσμιος πρεσβευτής της reggaeton δίνει νέα πνοή στο dance-ready τραγούδι με το εξαιρετικό του flow αναμφισβήτητο χάρισμά του.

Το «Better Days», μια ανέμελη σύγκρουση bouncy beats και λαμπερών grooves, είναι μία παραγωγή των NEIKED, του καλλιτεχνικού διδύμου από τη Σουηδία που συγκέντρωσε πάνω από 600 εκατομμύρια streams παγκοσμίως και εμφανίστηκε στο Top 10 σε 11 χώρες με το επιτυχημένο single «Sexual».

J Balvin

«Ο J Balvin είναι ένας αληθινός αναγεννησιακός καλλιτέχνης και τα τραγούδια μας αποσκοπούν πάντα στην εύρεση αυτής της φρέσκιας απόχρωσης» σημειώνουν οι NEIKED.

«Το ύφος του συνδυάζεται άψογα με τη μοναδικότητα της Mae και του Polo και είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχε στο τραγούδι. Αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά κομμάτια που μπορούν να περιμένουν οι fans από το επερχόμενο παζλ των NEIKED», προσθέτουν.

Η Mae Muller λέει: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του J Balvin και ήταν φοβερός σε αυτό το τραγούδι! Πήγα στο Primavera Sound το 2019 και τον είδα ζωντανά, οπότε είναι απλά μια εκπληκτική στιγμή για εμένα που συμμετέχει στο “Better Days”».

Η αρχική έκδοση του «Better Days» κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο και έκανε ντεμπούτο στο Νο. 57 του Billboard Hot 100, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 65 εκατομμύρια streams μέσα σε μόλις πέντε ημέρες.

Επίσης εμφανίστηκε στο Top 10 του Spotify και του Apple Music, ανέβηκε στο Top 5 των trending ήχων τόσο στο TikTok όσο και στο Snap και πρόσφατα διατηρήθηκε για δύο συνεχόμενες εβδομάδες στο Νο. 1 των τραγουδιών με τις περισσότερες προσθήκες στα playlists των pop ραδιοφωνικών σταθμών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εν τω μεταξύ, το φανταστικά ρετρό music video του «Better Days» έχει προβληθεί πάνω από 12 εκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

[ad_2]

Source link