Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anitta κυκλοφορεί το νέο single και music video «Boys Don’t Cry»

Written by on 28 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

«Ποιος είπε ότι τα αγόρια δεν κλαίνε;», τραγουδά η Anitta.

Η Anitta ξεκινά δυναμικά το 2022 κυκλοφορώντας ένα ακαταμάχητο electro-pop single με τίτλο «Boys Don’t Cry».

Το «Boys Don’t Cry», ένα τραγούδι που είναι έτοιμο να κυριαρχήσει στα charts παγκοσμίως, διαθέτει ένα μεθυστικό ρεφρέν που διαλύει έναν ευρέως διαδεδομένο μύθο: «Τα αγόρια δεν αντέχετε όταν τα κορίτσια δεν χρειάζονται την αγάπη σας. Ποιος είπε ότι τα αγόρια δεν κλαίνε;», τραγουδά η Anitta.

Στο μουσικό βίντεο για το «Boys Don’t Cry», σε σκηνοθεσία του Christian Breslauer, η Anitta εμφανίζεται δυναμική όσο ποτέ. Δεν έχει χρόνο για παιχνίδια ή για άντρες που έχουν κολλήσει στα θέλω τους και το βίντεο το αποδεικνύει.

Το «Boys Don’t Cry» αποτελεί μία χαρακτηριστική στροφή από τον reggaetón ήχο της Anitta προς την αγγλόφωνη pop και διαδέχεται τα αγγλόφωνα τραγούδια «Envolver», «Faking Love» (feat. Saweetie) και «Girl From Río», που κυκλοφόρησε η Βραζιλιάνα pop star κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Η Anitta έκλεισε το 2021 με μια εντυπωσιακή εκτέλεση του «Faking Love» με τη Saweetie, του «Girl From Rio» και του «Envolver» στο εορταστικό πρόγραμμα «Miley’s New Year’s Eve Party» του NBC για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με οικοδεσπότες τη Miley Cyrus και τον Pete Davidson.

Το «Variety» περιέγραψε το «Faking Love» ως μία από τις «καλύτερες στιγμές του “New Year’s Eve Party”», ενώ το Hollywood Life ανέφερε με ενθουσιασμό: «Η Anitta είναι εδώ και λάμπει».

Η Anitta έβαλε φωτιά στο 2021 με την παγκόσμια επιτυχία «Girl From Rio».

Το τραγούδι έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω 100 εκατομμύρια streams συνολικά, ενώ 35 εκατομμύρια προβολές διαθέτει στο YouTube το music video του. Το «Girl From Rio» ήταν το πρώτο τραγούδι στην καριέρας της Anitta που εμφανίστηκε στο Top 40 του Radio Airplay Chart στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Anitta βάζει αυτήν την περίοδο τις τελευταίες πινελιές στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της.

[ad_2]

Source link