Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο FINNEAS κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Mona Lisa, Mona Lisa» – Hit Channel

Written by on 18 Ιουλίου 2022

[ad_1]

«Θα μπορούσε να είναι η Μόνα Λίζα / Αν η Μόνα Λίζα είχε πιο όμορφο πρόσωπο», τραγουδά ο FINNEAS για τη σύντροφό του.

Μετά από δύο sold out συναυλίες στο εμβληματικό «Troubadour» του Λος Άντζελες την προηγούμενη εβδομάδα, o FINNEAS κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι με τίτλο «Mona Lisa, Mona Lisa».

Το τραγούδι, το οποίο κυκλοφορεί από τις Interscope Records / Universal Music, συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο σε σκηνοθεσία της μακροχρόνιας συνεργάτιδας του FINNEAS, της ηθοποιού και συντρόφου του Claudia Sulewski.

Το βίντεο περιλαμβάνει υλικό από τα ταξίδια του FINNEAS κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ευρωπαϊκής περιοδείας της αδελφής του Billie Eilish.

Σε μία απροσδόκητη, αλλά ευτυχή τροπή της μοίρας, ο διάσημος σκηνοθέτης Gus Van Sant χάρισε στον FINNEAS έναν πίνακα εμπνευσμένο από τη Μόνα Λίζα του Leonardo Da Vinci, το οποίο χρησιμοποιείται ως εξώφυλλο για το νέο single.

Ο FINNEAS εξήγησε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Το εξώφυλλο είναι ένας πίνακας που μου χάρισε ο απίστευτος Gus Van Sant πριν καν μάθει ότι είχα ένα τραγούδι που είχε πάρει το όνομα της Μόνα Λίζα. Είναι πολύ ωραίο και μεγάλη τιμή να είναι αυτό το έργο τέχνης το εξώφυλλο του τραγουδιού μου».

FINNEAS

Το «Mona Lisa, Mona Lisa» είναι το επόμενο τραγούδι του FINNEAS μετά την πρώτη κυκλοφορία του για το 2022, το «Naked», το οποίο αποκαλύφθηκε νωρίτερα φέτος μαζί με ένα μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο τακτικός συνεργάτης του Sam Bennett.

Το «Naked» και το «Mona Lisa, Mona Lisa» προσφέρουν την πρώτη γεύση από τα νέα τραγούδια που ετοιμάζει ο FINNEAS μετά την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ του, «Optimist» (Οκτώβριος 2021).

Τον Απρίλιο, ο FINNEAS εντυπωσίασε το κοινό και στα δύο τριήμερα του διάσημου μουσικού φεστιβάλ «Coachella», παίζοντας με τις εμφανίσεις του τόσο ως σόλο καλλιτέχνης όσο και στο πλευρό της αδελφής του.

Λίγες εβδομάδες πριν την εμφάνισή του στο «Coachella», ο FINNEAS κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ για τη δουλειά του στο τραγούδι ‘”No Time To Die» της ομότιτλης ταινίας του James Bond.

Επίσης, πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι ο FINNEAS έγραψε την πρωτότυπη μουσική για την επερχόμενη κωμική θρίλερ ταινία «Vengeance», που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του B.J. Novak («The Office», «The Premise») και στην οποία πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο B.J. Novak, μαζί με τους Issa Rae, Ashton Kutcher, Boyd Holbrook, J. Smith-Cameron και Dove Cameron.

Ο FINNEAS έχει ήδη γράψει τη μουσική για τη δραματική σειρά «The Fallout», η οποία έκανε πρεμιέρα νωρίτερα φέτος στο HBO Max.

[ad_2]

Source link