Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Κ. Μπίγαλης: «Λόγω covid πέρασα δύσκολα οικονομικά – Ευτυχώς έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας» (video)

Written by on 18 Ιουλίου 2022

[ad_1]

Ο Κώστας Μπίγαλης, μίλησε στην εκπομπή «ΌΛΑ ΓΚΟΥΝΤ» για την περίοδο της καραντίνας αλλά και για τον τσακωμό του με την Ρούλα Κορομηλά.

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε ότι λόγω κόβιντ και των περιορισμών, πέρασε δύσκολα οικονομικά ενώ τόνισε ωστόσο ότι ευτυχώς που υπάρχει αλληλεγγύη ανάμεσα στους συναδέλφους του και βοηθούσε ο ένας τον άλλον.

Ποιος ήταν ο λόγος όμως που είχε τσακωθεί με την Ρούλα Κορομηλά;

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:” Κώστας Μπίγαλης: Λόγω του covid οι δουλειές μας περιορίστηκαν και πέρασα δύσκολα οικονομικά”,”description”:”Όλα Γκουντ\nΗ ζωή έχει πολλές όψεις και ο Γρηγόρης Γκουντάρας με την Ναταλί Κάκκαβα επιλέγουν την πιο θετική. Μία εκπομπή με αληθινό ρεπορτάζ, πρωτότυπα θέματα και συνεντεύξεις με πρόσωπα που αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα, ζωντανές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ειδήσεις που μας κάνουν να χαμογελάμε. Μαζί τους η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Δημήτρης Σταρόβας.\n#OlaGood”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMi8wNy8xNy8xNC8yOV80OV82MmQ0MWNkZDNhY2QwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M11S”,”uploadDate”:”2022-07-17T14:30:47.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13jvp3arc9&playlistId=v-clhzy7h4fks1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Κ. Μπίγαλης: «Λόγω covid πέρασα δύσκολα οικονομικά – Ευτυχώς έχουμε αλληλεγγύη μεταξύ μας» (video) appeared first on E-STAGE.

[ad_2]

Source link