Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο David Guetta διασκευάζει τη θρυλική επιτυχία «God Is A DJ» των Faithless

Written by on 13 Δεκεμβρίου 2021

[ad_1]

Ένα κλασικό κομμάτι αποκτά νέα πνοή από τον David Guetta.

Ο David Guetta διασκευάζει την εμβληματική επιτυχία «God Is A DJ» της θρυλικής dance κολεκτίβας Faithless από τη δεκαετία του ’90.

Ο βραβευμένος με δύο Grammy, DJ, παραγωγός και τραγουδοποιός μετατρέπει το «God Is A DJ» σε ένα δυναμικό κομμάτι, γεμάτο συνθεσάιζερ, techno επιρροές και ευφορία.

«Το “God Is A DJ” είναι ένα απόλυτο κλασικό τραγούδι, για όλους τους DJs αλλά και για την dance κουλτούρα γενικότερα. Σημαίνει τόσα πολλά για μένα, δεν μπορώ να σας πω πόσες φορές το έχω παίξει κατά τη διάρκεια της καριέρας μου», σχολιάζει ο David Guetta.

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος που μπόρεσα να συνεργαστώ με τους Faithless, οι οποίοι είναι ένα τόσο θρυλικό σχήμα που έχει κυκλοφορήσει τόσα πολλά επιδραστικά τραγούδια. Είναι υπέροχο που μπόρεσα να βάλω μια νέα πινελιά σε ένα τόσο κλασικό κομμάτι και ανυπομονώ να το ακούσουν όλοι. Ελπίζω να αγαπήσετε όλοι το remix όσο και εγώ», προσθέτει.

Το «God Is A DJ» κυκλοφόρησε το 1998 ως το δυναμικό lead single από το δεύτερο άλμπουμ των Faithless, το «Sunday 8PM» και αναμφισβήτητα έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες παγκόσμιες επιτυχίες τους.

David Guetta, Bebe Rexha, Ty Dolla $ign, A Boogie Wit da Hoodie - Family - Official Video

Οι Faithless δηλώνουν: «Ποιος θα ήταν καταλληλότερος από τον σημερινό νούμερο ένα DJ στον κόσμο σύμφωνα με το DJ Mag, τον βραβευμένο με Grammy και Billboard Music Award, David Guetta, για να μεταφέρει την εμβληματική επιτυχία “God Is A DJ” κατευθείαν στην καρδιά των dancefloors μετά την πανδημία σε όλο τον κόσμο;».

«Η ποιητική διαχρονική φωνή του Maxi Jazz βρίσκεται στο επίκεντρο των λαμπερών synths και του ορμητικού μπάσου που περιβάλλουν αυτό το περιβόητο riff στα πλήκτρα. Αυτό το φρέσκο και δυναμικό remix συνδέει το παρελθόν και το παρόν με ένα πασπάλισμα από trance και techno επιρροές και θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε DJ set», σημειώνουν.

Ο David Guetta, ο οποίος κέρδισε τον τίτλο του Αγαπημένου Dance/Electronic Καλλιτέχνη στα MTV EMA του 2021 και ήταν υποψήφιος για το βραβείο του Καλύτερου Ηλεκτρονικού Καλλιτέχνη στα American Music Awards 2021, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους superstars της EDM.

Είναι ένα διεθνές είδωλο που έχει βραβευτεί με δύο Grammy, διαθέτει περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και παγκόσμιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια.

Ο εξαιρετικός κατάλογός του περιλαμβάνει αμέτρητα No. 1 singles, πολλαπλές χρυσές και πλατινένιες διακρίσεις και τα μεγαλύτερα νούμερα στα social media από οποιονδήποτε DJ/παραγωγό στην ιστορία.

[ad_2]

Source link