Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Damon Albarn δυσκολευόταν να διαχειριστεί την επιτυχία των Blur

Written by on 25 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η αποκάλυψη του Damon Albarn για τις κρίσεις πανικού που «κράτησαν για πολλά χρόνια».

Ο Damon Albarn δυσκολευόταν να διαχειριστεί την επιτυχία των Blur.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης γνώρισε τεράστια επιτυχία ως frotnman των Blur κατά τη διάρκεια της ακμής της Britpop σκηνής τη δεκαετία του 1990, όταν τα βρετανικά συγκροτήματα κυριαρχούσαν στο μουσικό τοπίο.

Σε μία νέα εμφάνισή του στο podcast «Rise And Fall Of Britpop», ο Damon Albarn εξομολογήθηκε ότι αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει την πίεση της φήμης εκείνη την εποχή.

Διαφήμιση

«Είχα ένα κάπως περίεργο επεισόδιο όταν περπατούσα κάτω από τον αυτοκινητόδρομο A12. Ξαφνικά φαίνεται ότι όλα όσα είχες ονειρευτεί πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα και έπαθα μία πραγματική… πείτε το κρίση πανικού ή κάπως έτσι», αποκάλυψε.

«Αυτό πραγματικά κράτησε για πολλά χρόνια. Ήταν αρκετά δύσκολο να ζήσω με αυτό, ειδικά καθώς όλα αυτά αυξάνονταν. Το βρήκα δύσκολο, για να είμαι ειλικρινής», πρόσθεσε.

Οι Blur ανέπτυξαν μία έντονη αντιπαλότητα με τους Oasis την εποχή της άνθισης της Britpop και ο Damon Albarn είχε αναγνωρίσει στο παρελθόν ότι «παρασύρθηκε από τον θόρυβο».

Damon Albarn

Επίσης, δήλωσε δεν θα μπορούσε να νικήσει «σε έναν πόλεμο λέξεων» τον Noel Gallagher των Oasis.

«Ήμασταν νέοι και παρασυρθήκαμε από αυτό. Και η ανταγωνιστικότητα ήταν γελοία για λίγο, αλλά, ξέρετε, ποτέ δεν θα κέρδιζα τον Noel σε πόλεμο λέξεων», είπε στην εφημερίδα Guardian.

Ο Damon Albarn, ο οποίος είναι επίσης συνιδρυτής των Gorillaz, πιστεύει επίσης ότι η pop μουσική έχει γίνει «πιο ηλίθια» τα τελευταία χρόνια.

«Είναι κρίμα γιατί ένα τρίλεπτο pop τραγούδι ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να εκφράσεις τη δυσαρέσκεια σου. Αλλά επιτρέψαμε στην pop μουσική μας να γίνει πιο ηλίθια», υποστήριξε.

«Πρέπει να κοιτάξεις στις παρυφές για να βρεις πολλά από τα πραγματικά ενδιαφέροντα πράγματα», σημείωσε.

«Με την επικρατούσα τάση, είναι σαν να έχουμε επιστρέψει στη βιομηχανία του θεάματος. Υπάρχει ένα pop τοπίο που μοιάζει σαν να μην υπήρξαν ποτέ ο Dylan και οι Beatles, πόσο μάλλον οι Specials», είπε ο Damon Albarn.

[ad_2]

Source link