Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Αυτή είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ «Utopia»

Written by on 25 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Το πρώτο άλμπουμ του Travis Scott μετά από πέντε χρόνια είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Travis Scott επιβεβαίωσε τελικά ότι το πρώτο του άλμπουμ μετά από πέντε χρόνια, το πολυαναμενόμενο «Utopia», θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 28 Ιουλίου, την ίδια ημέρα που θα δώσει συναυλία στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο φεστιβάλ Rolling Loud του Μαϊάμι το Σάββατο 22 Ιουλίου, ο Travis Scot αποκάλυψε επίσης ότι ταυτόχρονα με το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει και μια συνοδευτική ταινία με τίτλο «Circus Maximus», για την οποία θα ανακοινωθούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Πριν το τέλος της εμφάνισής του, ο Travis Scott παρουσίασε στις μεγάλες οθόνες του φεστιβάλ ένα trailer για το άλμπουμ και την ταινία, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω.

Διαφήμιση

Προς το παρόν, οι θαυμαστές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα πακέτα album και merchandise του «Utopia» στην ιστοσελίδα του Travis Scott, καθώς και να παραγγείλουν τις εκδόσεις βινυλίου και CD του ολοκαίνουργιου single του «K-POP», στο οποίο συμμετέχουν ο Bad Bunny και ο The Weeknd.

Ο Travis Scott παρουσίασε για πρώτη φορά ζωντανά το «K-POP» στη σκηνή του Rolling Loud Miami το βράδυ του Σαββάτου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλία, ο Travis Scott αποκάλυψε και άλλα νέα τραγούδια, όπως τα «God’s Country» και «Lost Forever» και τραγούδησε επίσης το «Aye» του Lil Uzi Vert, το «Praise God» του Kanye West και το «Raindrops (Insane)» του Metro Boomin.

Travis Scott

Μετά το φεστιβάλ, ο Travis Scott επέστρεψε στη σκηνή για ένα after-party στον χώρου του «E11even» του Μαϊάμι.

Την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσουν τόσο το «Utopia» όσο και το «Circus Maximus», ο Travis Scott θα πραγματοποιήσει μία ξεχωριστή συναυλία στον ιστορικό χώρο των Πυραμίδων της Γκίζας στην Αίγυπτο.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συναυλίας, το Αιγυπτιακό Συνδικάτο Μουσικών δήλωσε, σύμφωνα με το Egypt Today, ότι προχώρησε στην ανάκληση της άδειας για τη διεξαγωγή της συναυλίας, λόγω ανησυχιών σχετικά με την ασφάλεια του κοινού και των «περίεργων τελετουργιών» του Travis Scott, οι οποίες «έρχονται σε αντίθεση με τις αυθεντικές κοινωνικές αξίες και παραδόσεις» της Αιγύπτου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη διοργανώτρια εταιρεία Live Nation, η συναυλία αναμένεται να πραγματοποιηθεί κανονικά.

Το «Utopia» είναι το επόμενο άλμπουμ του Travis Scott μετά το «Astroworld» του 2018, το οποίο απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Ο Travis Scott επιστρέφει με σταδιακούς ρυθμούς στη μουσική και τη σκηνή μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο Astroworld Festival στο Χιούστον του Τέξας τον Νοέμβριο του 2021, όπου σκοτώθηκαν δέκα άνθρωποι.

@rollingloud

You just had to be there. #rollingloud #rollingloudmiami #travisscott

♬ original sound – Rolling Loud

[ad_2]

Source link