Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Charlie Puth συναντά τον Jimin στο «Angel Pt. 2» από το soundtrack του «Fast X»

Written by on 16 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Charlie Puth συναντά τον JVKE, τον Jimin των BTS και τη Muni Long.

Ο Charlie Puth επέστρεψε στο «Fast & Furious» με ένα νέο τραγούδι.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής συμμετέχει στο single «Angel Pt. 2» για το soundtrack της νέας ταινίας «Fast X» του «Fast & Furious».

Το «Angel Pt. 2» είναι μία νέα εκδοχή του τραγουδιού «Angel Pt. 1» από το soundtrack του «Fast X» στο οποίο είχαν συμμετάσχει ο Kodak Black και ο NLE Choppa, έχοντας στο πλευρό τους τον JVKE, τον Jimin των BTS και τη Muni Long.

Διαφήμιση

Ο Charlie Puth εμφανίζεται στο δεύτερο μισό του τραγουδιού, το οποίο συνοδεύεται από ένα πιάνο, λέγοντας στον ακροατή να είναι ασφαλής στο ταξίδι του, όπου και αν αυτό τον οδηγήσει.

«Να προσέχεις λοιπόν όταν είσαι στο δρόμο σου / Ότι δεν θα βρεις το δρόμο της επιστροφής στο σκοτάδι, στο σκοτάδι / Και τώρα θα προσεύχομαι για σημάδια ότι τα πας καλά εκεί έξω / Και ότι είσαι ευτυχισμένος όπου κι αν είσαι / Δεν ήταν γραφτό να κρατήσει για πάντα / Κάποιος άλλος θα σε αγαπήσει καλύτερα / Μωρό μου, τώρα ήρθε η ώρα να με αφήσεις να φύγω», τραγουδάει.

Σε αυτήν την εκδοχή εμφανίζονται ο Charlie Puth, ο JVKE, ο Jimin των BTS και η Muni Long.

Charlie Puth

Ο Charlie Puth είχε συμμετάσχει προηγουμένως στο soundtrack της ταινίας «Furious 7» με τη συνεργασία του με τον Wiz Khalifa στο άκρως επιτυχημένο τραγούδι «See You Again».

Το «See You Again» ήταν το πρώτο και μοναδικό τραγούδι του Charlie Puth που κατέκτησε το Νο. 1 στο Billboard Hot 100 όταν κυκλοφόρησε το 2015, ενώ διατηρήθηκε στα charts για συνολικά 52 εβδομάδες.

Το τραγούδι από το soundtrack του «Furious 7» έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα τον εντυπωσιακό αριθμό των 5,9 δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube, ενώ στο Spotify, το «See You Again» διαθέτει 1,6 δισεκατομμύρια streams.

«Χρωστάω τόσα πολλά σε αυτό το franchise και ήμουν πάντα τόσο υπερήφανος που είμαι μέλος της οικογένειας του “Fast”», ανέφερε ο Charlie Puth σε δήλωσή του για τη συμμετοχή του στο τραγούδι του «Fast X».

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω και συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους φανταστικούς καλλιτέχνες στο “Angel Pt. 2”», συμπλήρωσε.

Το soundtrack της ταινίας «Fast X», κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους τον Μάιο, περιλαμβάνει επίσης τραγούδια όπως το «Toretto» του J Balvin, το οποίο συνοδεύεται από ένα music video με τη συμμετοχή του Vin Diesel.

[ad_2]

Source link