Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο video: Karol G – Watati (Barbie The Album)

Written by on 16 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο κόσμος της Barbie σε φυσικές διαστάσεις.

Η Karol G κυκλοφορεί το music video για το «Watati», το νέο φλογερό single από το αστραφτερό soundtrack της ταινίας «Barbie».

Το «Watati» της Karol G είναι ένα εκρηκτικό reggaeton τραγούδι με dembow επιρροές στο οποίο συμμετέχει ο ράπερ Aldo Ranks από τον Παναμά.

Το εκρηκτικό τραγούδι συμπληρώνεται τώρα από ένα music video σε σκηνοθεσία του Mike Ho (Nicki Minaj, Megan Thee Stallion, Saweetie) με πρωταγωνίστρια την ίδια την Karol G που μπαίνει στον πραγματικό κόσμο της Barbie.

Διαφήμιση

Το «World of Barbie» στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια είναι μια διαδραστική έκθεση που δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν το όνειρο της Barbie σε φυσικές διαστάσεις.

Το μουσείο «World of Barbie» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Barbie Dreamhouse, το Fashion Studio και το Laboratory και διασκεδαστικό περιεχόμενο από την «Barbie» στο Barbie Theater, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να μάθουν πώς οι κούκλες Barbie ενέπνευσαν πολλές γενιές κοριτσιών να κάνουν μεγάλα όνειρα.

Τα κύρια singles από το soundtrack της επερχόμενης ταινίας «Barbie» έχουν ήδη συγκεντρώσει αθροιστικά τον εντυπωσιακό αριθμό των 150 εκατομμυρίων και πλέον streams και προβολών παγκοσμίως.

Προηγήθηκε το «Dance The Night» από τη βραβευμένη με τρία βραβεία Grammy αστέρα της pop Dua Lipa και ακολούθησε το «Angel» από την τάχιστα ανερχόμενη PinkPantheress.

Το «Barbie The Album» είναι το μουσικό συνοδευτικό της πολυαναμενόμενης καλοκαιρινής ταινίας – γεγονός «Barbie» με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Το άλμπουμ, με εκτελεστικό παραγωγό τον καταξιωμένο Mark Ronson, θα κυκλοφορήσει από την Atlantic Records την Παρασκευή 21 Ιουλίου, σε συνδυασμό με την κινηματογραφική κυκλοφορία της ταινίας «Barbie» της Greta Gerwig.

Το «Barbie The Album» θα περιλαμβάνει επίσης νέα τραγούδια από μια εκθαμβωτική σειρά καλλιτεχνών, όπως οι Nicki Minaj και Ice Spice, Lizzo, Charli XCX, PinkPantheress, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, Haim, Gayle και Fifty Fifty featuring Kali.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ryan Gosling συμμετέχει στο δυναμικό ρόστερ των καλλιτεχνών του soundtrack με ένα πρωτότυπο τραγούδι που ερμηνεύει ο χαρακτήρας του, Ken.

Η ταινία «Barbie» της Warner Bros. Pictures θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link