Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Calvin Harris μοιράζεται τα singles «Regenerate Love» και «The Power of Love II»

Written by on 15 Φεβρουαρίου 2020

[ad_1]

Ο «Love Regenerator» συνεχίζει την εξερεύνηση της underground σκηνής.

Ο Calvin Harris μοιράζεται άλλα δύο singles υπό την επωνυμία «Love Regenerator», τα οποία προμηνύουν ένα μυστηριώδες project που αναμένεται να φέρει τον ίδιο τίτλο.

Πριν τρεις εβδομάδες σου δημοφιλής DJ και μουσικός παραγωγός αποκάλυψε τα singles «Hypnagogic (I Can’t Wait)» και «CP-1», με τα οποία στράφηκε προς την acid house μουσική.

Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος του αινιγματικού πρότζεκτ «Love Regenerator» που φαίνεται ότι ετοιμάζει ο επιτυχημένος Σκοτσέζος.

Καθώς συνεχίζει την ενασχόλησή του με την underground σκηνή, ο Calvin Harris κυκλοφορεί δύο ολοκαίνουργια κομμάτια που έχουν τους τίτλους «Regenerate Love» και «The Power of Love II».

Τα δύο singles είναι διαθέσιμα από τη Sony Music σε ένα κοινό EP που ονομάζεται  Love Regenerator 2».

Σε αυτή τη σειρά κυκλοφοριών ο Calvin Harris δεν παντρεύει απλώς τις δεκαετίες, αλλά κάνει ένα βήμα παραπάνω και εμποτίζει τα κομμάτια του με μία υπέροχη δόση ψυχής και γοητείας, στοιχεία δυσεύρετα στη σημερινή ηλεκτρονική μουσική.

Το old-school ύφος που εξερευνά τώρα ο Calvin Harris δείχνει να μη συνάδει με τις μεγάλες και φωτεινές σκηνές στις οποίες έχει συνηθίσει να εμφανίζεται, αλλά ταιριάζει περισσότερο σε μικρότερους και πιο σκοτεινούς χώρους.

Στο ίδιο συμπέρασμα συνηγορεί και το επιχείρημα ότι τα τραγούδια αυτά δεν απευθύνονται στο ευρύ κοινό, αλλά σε ακροατές που αναζητούν τις συγκινήσεις τις οποίες προσφέρουν.

Ακούστε το «Regenerate Love»:

Ακούστε το «The Power of Love II»:

[ad_2]

Source link