Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Baby Keem συνεργάζεται με τον Travis Scott στο «durag activity»

Written by on 3 Μαΐου 2021

[ad_1]

Η πρώτη συνεργασία μεταξύ των δύο ράπερ.

Ο ανερχόμενος ράπερ Baby Keem ενώνει τις δυνάμεις του με τον τιτάνα της hip-hop μουσικής Travis Scott στο νέο single «durag activity».

Σε παραγωγή του BRICK!, το «durag activity» είναι η δεύτερη κυκλοφορία του Baby Keem για τη φετινή χρονιά και ακολουθεί το τραγούδι «no sense» που αποκαλύφθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Το «durag activity» δεν αποτελεί μόνο την πρώτη συνεργασία του Baby Keem με τον Travis Scott, καθώς σηματοδοτεί επίσης την πρώτη καλλιτεχνική σύμπραξη στην οποία προχώρα ο πολλά υποσχόμενος ράπερ, γνωστός περισσότερο για την πλατινένια επιτυχία «Orange Soda» του 2019.

Το «durag activity», ένα σκοτεινό και γεμάτο παλμό τραγούδι, συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video που παίζει και παραμορφώνει την παραδοσιακή αισθητική της μαφίας.

Ο Baby Keem και οι πιστοί ακόλουθοι του κινούνται γύρω από την πόλη πριν συναντήσουν τον Travis Scott για να βρεθούν σε μια αβέβαιη κατάσταση.

Το «durag activity» είναι το νεότερο single από το επερχόμενο άλμπουμ του Baby Keem, για το οποίο θα ανακοινωθούν σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη χρονιά η κυκλοφορία των singles «hooligan» και «sons & critics freestyle» και το 2019 το άλμπουμ «Die For My Bitch», το οποίο αποτέλεσε αφορμή για να εμφανιστεί ο Baby Keem στο εξώφυλλο του «i-D Magazine» και να συμπεριληφθεί στη λίστα «Freshman Class» του «XXL» για το 2020.

Το «durag activity» κυκλοφορεί από την pgLang σε συνεργασία με την Columbia Records της Sony Music.

Ο Baby Keem είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που συνεργάζεται με την pgLang, , μια πολύγλωσση εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ιδρύθηκε από τους Kendrick Lamar και Dave Free τον Μάρτιο του 2020.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link