Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Anitta είναι το «Girl From Rio» που θα λατρέψεις

Written by on 3 Μαΐου 2021

[ad_1]

Η Anitta διαβεβαιώνει ότι θα ερωτευτείτε το πραγματικό Ρίο.

Η Βραζιλιάνα pop star Anitta αποκαλύπτει το νέο single και music video «Girl From Rio», ένα εορταστικό αφιέρωμα στον ανθεκτικό και γεμάτο ζωντάνια πολιτισμό της γενέτειράς της, του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Anitta εκσυγχρονίζει τη μελωδία του κλασικού τραγουδιού «The Girl From Ipanema» (1964) και προσθέτει μια πινελιά του 21ου αιώνα για να δημιουργήσει μία πρόσχαρη και αισθησιακή ωδή στις γυναίκες της πόλης της.

Τα παιχνιδιάρικα και έξυπνα κουπλέ δίνουν τη σκυτάλη στο εντελώς ακαταμάχητο ρεφρέν: «Καυτά κορίτσια από όπου είμαι / Δεν μοιάζουμε με μοντέλα. Γραμμές του μαυρίσματος, μεγάλες καμπύλες και η ενέργεια λάμπει, θα ερωτευτείτε το πραγματικό Ρίο».

Το «Girl From Rio» ζωντανεύει μέσα από ένα εντυπωσιακό music video.

Σε μία αναφορά στα κλασικά μιούζικαλ από τα μέσα του προηγούμενου αιώνα, η Anitta φοράει τα μαγιό δεκαετίας του ’40 και ξεκινά μια εκπληκτική χορογραφία καθώς περιβάλλεται από ναυτικούς που είναι ερωτευμένοι μαζί της. Το video προχωρά στο σήμερα, με την εκρηκτική τραγουδίστρια να δίνει στους θεατές την απόλυτη εικόνα από τις παραλίες του Ρίο, μια εικόνα που είναι τόσο καυτή όσο ελπίζατε ότι θα ήταν.

Η Anitta συνεχίζει να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως. Πρόσφατα έβαλε «φωτιά» στη σκηνή των Latin American Music Awards ενώνοντας τις δυνάμεις της με τους Maluma, Wisin και Myke Towers στο «Mi Niña» και κέρδισε το βραβείο για την «Αγαπημένη Γυναίκα Καλλιτέχνιδα».

Επίσης φιλοξενήθηκε στο πιο πρόσφατο εξώφυλλο του περιοδικού «Allure», το οποίο την αποκάλεσε «μια μη λογοκριμένη δύναμη που αλλάζει το πρόσωπο και το είδος της βραζιλιάνικης ομορφιάς».

Αυτήν την περίοδο η Anitta βάζει τις τελευταίες πινελιές στο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει με τη Warner Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link