Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο σύζυγος της Selena Quintanilla επανενώθηκε με την οικογένεια της τραγουδίστριας

Written by on 15 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι δύο πλευρές είχαν μία μακροχρόνια νομική διαμάχη για τη μεταφορά τη ζωής της Selena στη μικρή οθόνη.

Ο σύζυγος της Selena Quintanilla επανενώθηκε με την οικογένεια της αδικοχαμένης τραγουδίστριας.

Ο Chris Perez, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την τραγουδίστρια της tejano για τρία χρόνια πριν τη δολοφονία της, αποκάλυψε ότι πρόσφατα πέρασε χρόνο με τον πατέρα της Selena, Abraham Quintanilla Junior και την αδερφή της Suzette Quintanilla.

Δύο χρόνια νωρίτερα ο Chris Perez και ο Abraham Quintanilla Jr. είχαν καταλήξει στον διακανονισμό μίας μακροχρόνιας νομικής διαμάχης για τη μεταφορά τη ζωής της Selena στη μικρή οθόνη.

Διαφήμιση

«Πήγα στο Corpups σήμερα. Μαντέψτε πού κατέληξα;», έγραψε ο Chris Perez στο Instagram στις 12 Ιουλίου για την επίσκεψή του στο γραφείο του Quintanilla Jr.

«Ήταν τόσο ωραίο που τους είδα όλους και που είδα τις καταπληκτικές εγκαταστάσεις της Q. Productions, αλλά το πιο σημαντικό ήταν που μίλησα με τη Suzette και τον Abraham. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να επισκεφθώ την οικογένεια! Ωραίες στιγμές!», συνέχισε.

Η Suzette Quintanilla δημοσίευσε επίσης στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram μία φωτογραφία της με τον σύζυγο της Selena και έγραψε: «Περάσαμε υπέροχα μιλώντας με τον Chris Perez».

Η Selena και ο Chris Perez, πρώην κιθαρίστας στην μπάντα της, παντρεύτηκαν κρυφά το 1992, αφού είχαν ήδη μυστικό δεσμό. Το 1995, η Yolanda Saldivar, πρόεδρος του fan club θαυμαστών της Selena, πυροβόλησε και σκότωσε την τραγουδίστρια σε ηλικία 23 ετών.

Η νομική διαμάχη μεταξύ του Chris Perez και μελών της οικογένειας Quintanilla είχε ως αφορμή τα σχέδια του συζύγου της Selena να διασκευάσει σε μίνι σειρά το βιβλίο του «To Selena, With Love», που κυκλοφόρησε το 2012.

Τελικά, ένα τέτοιο εγχείρημα δεν προχώρησε ποτέ.

Τον Δεκέμβριο του 2016, ο Abraham Quintanilla μήνυσε τον Chris Perez σε δικαστήριο του Τέξας, ισχυριζόμενος ότι όταν έγραψε το βιβλίο και υπέγραψε τη συμφωνία παραγωγής της τηλεοπτικής σειράς, παραβίασε τη συμφωνία που είχε υπογράψει μετά το θάνατο της Selena το 1995.

Η συμφωνία όριζε ότι ο πατέρας της τραγουδίστριας είχε αποκλειστικά δικαιώματα στο όνομα, τη φωνή, τις φωτογραφίες, την ιστορία της και άλλα δικαιώματα εφ’ όρου ζωής.

Πέντε χρόνια αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Chris Perez και ο Abraham Quintanilla κατέθεσαν από κοινού αίτηση απόσυρσης της μήνυσης.

«Καλά νέα! Ήθελα να ενημερώσω τον καθένα για να σας πω ότι διευθέτησα φιλικά τη νομική διαφορά μου με τον Abraham Quintanilla Junior και ολόκληρη την οικογένεια Quintanilla», έγραψε τότε ο σύζυγος της Selena στο Twitter.

«Τώρα που αυτά τα ζητήματα είναι πίσω μας, η ελπίδα μου και η ελπίδα της οικογένειας Quintanilla είναι να μπορέσουμε να συνεργαστούμε για να συνεχίσουμε να τιμούμε και να γιορτάζουμε την κληρονομιά της Selena», συνέχισε.

Ο Abraham ανάρτησε παρόμοια δήλωση στο Facebook, η οποία από τότε έχει διαγραφεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Corpus Christi Caller-Times.

Διαφήμιση

Ο Chris Perez, ο πατέρας της Selena και άλλα μέλη της οικογένειας Quintanilla είχαν επανενωθεί δημόσια για τελευταία φορά σχεδόν ένα χρόνο μετά την κατάθεση της αγωγής στην τελετή αποκάλυψη του νέου της τραγουδίστριας στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ τον Νοέμβριο του 2017.

Παρά την αγωγή, η ιστορία της Selena τελικά έφτασε στη μικρή οθόνη, με την οικογένεια της τραγουδίστριας να εγκρίνει τη σειρά «Selena: The Series», η οποία ολοκληρώθηκε μετά από δύο κύκλους στο Netflix τον Μάιο του 2021.



[ad_2]

Source link