Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο νικητής του «Rising Star» κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Ζήτημα Ζωής»

Written by on 31 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμηνεύει ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό τραγούδι.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ζήτημα Ζωής», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, μέσα από το talent show «Rising Star» το 2017, στο οποίο κατέκτησε την πρώτη θέση σε ηλικία μόλις 16 ετών, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ξεδίπλωσε το ερμηνευτικό του χάρισμα και την αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι.

Το «Ζήτημα Ζωής» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό κομμάτι, σε μουσική του Κυριάκου Παπαδόπουλου, του συνθέτη πολλών επιτυχιών και στίχους της Μαίρης Περγάμαλη.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος απογειώνει το «Ζήτημα Ζωής» με το χαρακτηριστικό μέταλλο της φωνής του.

«Μα δεν μπορεί να αντέξει η καρδιά, παρηγοριά δεν βρίσκει πουθενά, για μένα είναι ζήτημα ζωής και απ’ τη ζωή μου δεν θέλω να χαθείς», τραγουδά.

Το single συνοδεύεται από ένα music video που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στα Τρίκαλα Κορινθίας με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό χιονισμένο τοπίο, ο ταλαντούχος τραγουδιστής μας μεταφέρει μία τρυφερή ιστορία αγάπης, που είναι «Ζήτημα Ζωής».

Το «Ζήτημα Ζωής» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

[ad_2]

Source link