Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφορεί ένα αυθεντικό λαϊκό τραγούδι

Written by on 4 Απριλίου 2021

[ad_1]

Ένα αυθεντικό λαϊκό τραγούδι που καθηλώνει με τη στόφα ενός εξαιρετικού ερμηνευτή όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιστρέφει «Παρασκευή Πρωί» με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ενώ η μεγάλη ερωτική επιτυχία του «Θα ‘Μαι Εδώ» συμπληρώνει δέκα συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση του Ελληνικού Airplay Chart και του Μικτού Airplay Chart, ο πιο δημοφιλής και επιτυχημένος καλλιτέχνες της γενιάς του δεν επαναπαύεται και κυκλοφορεί μια νέα μουσική πρόταση.

Το «Παρασκευή Πρωί» είμαι ένα αυθεντικό λαϊκό τραγούδι που καθηλώνει τον ακροατή με τη δύναμη και την επιβλητικότητά του και τη στόφα ενός εξαιρετικού ερμηνευτή όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Τη μουσική και του στίχους του τραγουδιού «Παρασκευή Πρωί» υπογράφει ο Λευτέρης Κιντάτος, συνεχίζοντας την δοκιμασμένη και παραγωγική συνεργασία του με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Το «Παρασκευή Πρωί» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του ξεχωριστού μουσικού ντοκιμαντέρ του Κωνσταντίνου Αργυρού που προβλήθηκε στο Mega το βράδυ του Σαββάτου 3 Απριλίου, έχοντας ως σκηνικό τους δρόμους της Αθήνας σε μία αλλιώτικη βόλτα στην πόλη.

Στο music video του «Παρασκευή Πρωί», το οποίο αποτελεί μέρος το οδοιπορικό στην πρωτεύουσα που παρακολούθησε το κοινό κατά τη διάρκεια του μουσικού ντοκιμαντέρ, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ερμηνεύει το νέο τραγούδι του στη νυχτερινή Πλατεία Ομονοίας, με φόντο το εντυπωσιακό σιντριβάνι και τα φωτισμένα νεοκλασικά κτίρια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μεταφέρει στις οθόνες μας, μέσα από την σκηνοθετική ματιά του σταθερού συνεργάτη του Γιάννη Δημολίτσα, μία διαφορετική εικόνα της ιστορικής πλατείας που βασίζεται αισθητικά στην εικόνα της τις δεκαετίας του ‘60 και του ‘70.

Το «Παρασκευή Πρωί» κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link