Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lucy Dacus κυκλοφόρησε την πιο σπαραχτική μπαλάντα της χρονιάς

Written by on 4 Απριλίου 2021

[ad_1]

Το «Thumbs» έχει αγαπηθεί από το κοινό πολύ πριν κυκλοφορήσει επίσημα.

Τα τελευταία χρόνια η Lucy Dacus έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία και συνεχίζει με το νέο της single «Thumbs».

Το τραγούδι έκανε το ντεμπούτο του live, λίγο μετά τη δημιουργία του το φθινόπωρο του 2018 και έκτοτε έγινε αγαπημένο των θαυμαστών της 25χρονης indie-rock τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, τόσο πολύ που έχει το δικό του λογαριασμό στο Twitter.

Μάλιστα, λόγω της αγάπης που υπήρξε γι’ αυτό το τραγούδι πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα, η Lucy Dacus έκανε έκπληξη σε 100 τυχαίους θαυμαστές με μια κασέτα VHS  που περιείχε μια ηχογράφηση του «Thumbs».

Το τραγούδι γράφτηκε σε μια διαδρομή 15 λεπτών με το αυτοκίνητο όταν πήγαινε για ένα δείπνο στο Nashville.

Η Lucy Dacus είπε σχετικά με το «Thumbs»: «Αφηγείται την ιστορία μιας ημέρας που είχα με ένα φίλο κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς μας στο πανεπιστήμιο. Μια σημαντική μέρα, που όμως, δεν είχα σκεφτεί εδώ και χρόνια»

«Άρχισα να το παίζω live ένα μήνα μετά περίπου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας των boygenius, αφού η Phoebe (Bridgers) και η Julien (Baker με ενθάρρυναν. Ήξερα πως θα χρειαστώ ένα μεγάλο διάστημα για να συνηθίσω να το παίζω γιατί ένιωθα ανασφαλής», περιέγραψε.

«Έτσι στις μισές συναυλίες που έκανα το 2019, έκλεινα με το συγκεκριμένο τραγούδι. Πριν το παίξω, ζητούσα από το κοινό να μην το ηχογραφήσει, ένα αίτημα που φαίνεται να έχει γίνει σεβαστό, για το οποίο είμαι ευγνώμων», σημείωσε.

Το «Thumbs» κυκλοφορεί από τη Matador Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link