Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός τραγουδούν Αντώνη Βαρδή

Written by on 23 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Η απαράμιλλη χημεία του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού αποτυπώνεται δισκογραφικά για πρώτη φορά.

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός ενώνουν τις φωνές τους σε ένα ξεχωριστό τραγούδι με τίτλο «Εμείς Οι Δυο», η μουσική του οποίου ανήκει στον αείμνηστο Αντώνη Βαρδή.

Έχουν μοιραστεί δεκάδες σκηνές, έχουν κάνει αμέτρητες κοινές εμφανίσεις και έχουν περάσει ατελείωτες ώρες μαζί, όμως δεν είχαν συνεργαστεί δισκογραφικά. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός επισφραγίζουν τη στενή φιλία τους – που μετράει πλέον δέκα χρόνια ζωής – με ένα ιδιαίτερο ντουέτο και μεταφέρουν στο μικρόφωνο την απαράμιλλη χημεία που τους έχει αναδείξει σε ένα από τα πιο ταιριαστά δίδυμα επί σκηνής.

Οι δύο ταλαντούχοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν πρώτη φορά τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού για το φετινό «The Voice Of Greece», το βράδυ της Κυριακής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός ερμηνεύουν με ευαισθησία το «Εμείς Οι Δυο» και κρατούν ζωντανή την παρακαταθήκη του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έχει υπογράψει τη μουσική του τραγουδιού.

Οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στον καταξιωμένο Βασίλη Γιαννόπουλο, ένας από τους στενούς συνεργάτες του αξέχαστου ερμηνευτή και τραγουδοποιού.

Ο Αντώνης Βαρδής έχει αφήσει ένα αξεπέραστο στίγμα στο ελληνικό πεντάγραμμο με τραγούδια που έχουν μιλήσει στις ψυχές μας, τόσο τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος όσο και τραγούδια που έγραψε για σπουδαίους καλλιτέχνες.

Το single «Εμείς Οι Δυο» του Γιάννη Βαρδή και του Γιώργου Λιανού κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Ακούστε το τραγούδι στο Spotify:

[ad_2]

Source link