Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Drake μοιράζεται το freestyle κομμάτι «War»

Written by on 24 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Με ένα freestyle κομμάτι σχολιάζει ο Drake την επανασύνδεσή του με τον The Weeknd και τις διαμάχες μεταξύ των ράπερ.

Ο Drake, ο οποίος μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις, δεν θα μπορούσε να αφήσει τις γιορτές να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Ο διάσημος καλλιτέχνης κυκλοφορεί ένα freestyle κομμάτι με τίτλο «War» που συνοδεύεται από ένα χειμερινό music video.

Το «War» συμπεριλαμβάνεται στο project «El-Kuumba Tape Vol. 1» του Oliver El-Khatib, συνιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας OVO Sound, το οποίο είναι διαθέσιμο στη σελίδα του στο SoundCloud.

Το freestyle είναι επηρεασμένο από τη βρετανική drill σκηνή.

Ο Drake κάνει νύξη μέσα από τους στίχους του «War» για την επανασύνδεσή του με τον The Weeknd, ο οποίος κατάγεται επίσης από το Τορόντο.

Έπειτα από μία πολυετή διαμάχη, οι δύο Καναδοί καλλιτέχνες έχουν αποκαταστήσει τις σχέσεις τους και έχουν συμφιλιωθεί το τελευταίο διάστημα.

Επιπλέον ο Drizzy αναφέρεται και στις κόντρες μεταξύ των καλλιτεχνών της hip-hop σκηνής, σχολιάζοντας: «Δεν τα πηγαίνω καλά με τους ανθρώπους που κάνουν disses και απειλούν {…} Με όποιον κοντράρομαι δεν έχει όνομα…»

Το «War» απέκτησε εικόνα σε χειμερινό σκηνικό με τη σκηνοθεσία του Theo Skudra. Ο Drake και η ομάδα του διασκεδάζουν σε ένα χιονισμένο τοπίο, κάνοντας νυχτερινό σκι.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης συναυλίας του στην πόλη του, το Τορόντο, ο 33χρονος καλλιτέχνης δήλωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του εντός του 2020.

[ad_2]

Source link