Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Βασίλης Σκουλάς ερμηνεύει ένα νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός»

Written by on 18 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Το τραγούδι για τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη.

Με τον Βασίλη Σκουλά και το τραγούδι «Τα Αντίθετα» συνεχίζονται τα επιτυχημένα τραγούδια που γράφουν ο Νίκος Τερζής (μουσική) και ο Γιάννης Κότσιρας (στίχοι) για την καθηλωτική τηλεοπτική σειρά «Σασμός» του Alpha.

Ο «Πατριάρχης του κρητικού τραγουδιού» χαρίζει τη μοναδική ερμηνεία του σε ένα εξομολογητικό single, γεμάτο έντονο συναίσθημα και θύμησες από ριζίτικα τραγούδια.

Το τραγούδι «Τα Αντίθετα» αφορά τον έρωτα της Μαρίνας και του Αντώνη στον «Σασμό», έναν έρωτα σιωπηλό και ανεκπλήρωτο, έναν έρωτα τόσο δυνατό και βαθύ που ο χρόνος δεν κατάφερε να ξεθωριάσει και να σβήσει.

«Πως θα γενεί να ενωθούμε, ήλιος και φεγγάρι, μέρα και σκοτάδι / Πως θα γενεί ν’ αγαπηθούμε, φλόγα και ποτάμι, γόμα και μελάνι»

Το τραγούδι «Τα Αντίθετα» με την εξαιρετική φωνή του Βασίλη Σκουλά έρχεται τη στιγμή που τα δύο πρώτα τραγούδια της σειράς συνεχίζουν την άκρως επιτυχημένη τους πορεία.

Τα ομότιτλο τραγούδι της σειρά «Σασμός» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και το «Κάθε Μέρα» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Και τα δύο τραγούδια εμφανίστηκαν αμέσως και συνεχίζουν να παραμένουν στις πρώτες θέσεις των τάσεων του YouTube, όπου μετρούν αθροιστικά πάνω από δύο εκατομμύρια views σε λίγες ημέρες.

Το τραγούδι «Τα Αντίθετα» είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link