Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει με νέο τραγούδι και video clip

Written by on 18 Οκτωβρίου 2021

[ad_1]

Μία δυναμική μπαλάντα με λαϊκά στοιχεία ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιστρέφει με νέα επιτυχία.

Μετά από τρεις διαδοχικές ραδιοφωνικές επιτυχίες του, το εκρηκτικό «Billy Bam Bam», το «Δύσκολα Τα Πράγματα», ένα τραγούδι με επιρροές από τα ’80s και το ethnic «Σ’ Ένα Τέταρτο», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επανέρχεται δισκογραφικά με νέο single.

Τίτλος του «Συγγνώμη», μια λέξη τόσο απλή στο να την προφέρουμε αλλά τόσο δύσκολη στο να την εννοούμε.

Πρόκειται για μια δυναμική μπαλάντα με λαϊκά στοιχεία στην οποία ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ξεδιπλώνει τις εξαιρετικές ερμηνευτικές του ικανότητες δίνοντας πνοή στους μοναδικούς στίχους του Χαράλαμπου Προύντζου, ο οποίος υπογράφει και τη μουσική στο τραγούδι.

«Συγγνώμη που δεν μπόρεσα ξοπίσω σου να τρέξω, που δεν βρήκα το κουράγιο να παλέψω. Συγνώμη που δεν έπεσα στα πόδια σου μπροστά… Συγνώμη που δεν πούλησα και πάλι το εγώ μου, που είπα μία φορά “θα βρω τον εαυτό μου”… Συγνώμη εγώ έχω άλλη γνώμη και η δικιά σου η συγγνώμη δεν μετρά…»

Το single συνοδεύεται από ένα εξαιρετικής αισθητικής μελαγχολικό music video σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν στο «Νότες LIVE» στην Κύπρο κάθε Σαββατοκύριακο μαζί με τη μοναδική Δέσποινα Βανδή, οι δύο καλλιτέχνες συνεχίζουν τις live εμφανίσεις τους πλέον κάθε Κυριακή, ενώ τα Σάββατα, ο Κωνσταντίνο Χριστοφόρου εμφανίζεται στον ίδιο χώρο παρέα με τον Κώστα Καραφώτη και στη Στέλλα Γεωργιάδου.

Το «Συγγνώμη» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τι υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

[ad_2]

Source link