Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Αντύπας επιστρέφει με το τραγούδι «Θα Περάσουν Κι Άλλοι»

Written by on 22 Δεκεμβρίου 2019

[ad_1]

Ποτέ δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει ο Αντύπας.

Ο Αντύπας επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο single «Θα Περάσουν Κι Άλλοι».

Είναι ένας αυθεντικός λαϊκός καλλιτέχνης. Είναι πολύ αγαπητός στον απλό κόσμο και στους νέους. Είναι πρωτοποριακός και έχει απίστευτη επικοινωνία με το κοινό.

Ο Αντύπας έχει προσφέρει πολλά στο λαϊκό τραγούδι και έχει να δώσει πολλά ακόμα, καθώς δεν σταματάει ποτέ να μας εκπλήσσει.

Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού «Θα Περάσουν Κι Άλλοι» ανήκουν στον Πρόδρομο. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση έκανε ο Παναγιώτης Μπρακούλιας.

«Ό,τι ζήσαμε, με κάθε τρόπο το σκότωσες… Νόμιζες στη ζωή όλα είναι παιχνίδι… Δεν εκτίμησες τίποτα και μόνο ζήταγες… Τώρα ζεις σ’ ένα ψεύτικο κι άδειο ταξίδι…»

Ο Αντύπας πρωταγωνιστεί παράλληλα σε ένα εκρηκτικό σχήμα στο «Club 22», στη σκηνή του οποίου συναντά τον Νίκο Ζωιδάκη και τον Κώστα Καραφώτη. Δίπλα τους βρίσκονται η Εύα Μιλλή, ο Πρόδρομος και άλλοι νέοι τραγουδιστές.

Ο γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής Αντύπας, ο οποίος επί σειρά ετών βρίσκεται στις επάλξεις,τραγουδά με την καρδιά του όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο, έτοιμος να διασκεδάσει τον κόσμο όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Το νέο single του Αντύπα με τίτλο «Θα Περάσουν Κι Άλλοι» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal Music σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες.

[ad_2]

Source link