Current track

Title

Artist

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Upcoming show

WebRadio

12:00 am 12:00 am

 

Monsta X και Sebastián Yatra συνεργάζονται στο single «Magnetic»

Written by on 22 Δεκεμβρίου 2019


Ο ακαταμάχητος ήχος των Monsta X συνδυάζεται με την εκφραστική ερμηνεία του Sebastián Yatra.

Το K-pop supergroup των Monsta X συνεργάζεται με τον ταχύτατα ανερχόμενο καλλιτέχνης της latin σκηνής Sebastián Yatra σε ένα δυναμικό τραγούδι με τίτλο «Magnetic», το οποίο αναμειγνύει διαφορετικούς ήχους και κουλτούρες.

Το «Magnetic» αποτελεί την έκτη αγγλόφωνη κυκλοφορία του Sebastián Yatra, του Κολομβιανού τραγουδιστή που έχει προταθεί για πέντε Latin Grammy και εδραιώνει την παρουσία του στην παγκόσμια αγορά.

Ο ακαταμάχητος ήχος των Monsta X συνδυάζεται με την εκφραστική ερμηνεία του Yatra και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που θα σας παρασύρει στο ρυθμό του από το πρώτο άκουσμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στο “Magnetic”, το νέο τραγούδι μου με τους Monsta X, τους οποίους είχα τη χαρά να συναντήσω στο Λος Άντζελες», λέει ο Sebastián Yatra.

«Ήταν απίστευτη εμπειρία που έκανα ηχογραφήσεις μαζί με ένα τόσο σημαντικό γκρουπ της Νότιας Κορέας και μπόρεσα να μεταφέρω τη φωνή μου σε καινούργιες αγορές, χάρη σε μία εξαιρετική μίξη πολιτισμών, γλωσσών και ειδών», συμπληρώνει.

Οι Monsta X ανήκουν στο δυναμικό της Starship Entertainment και έχουν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Epic Records (Sony Music) για τη διανομή των διεθνών κυκλοφοριών τους.

Αποτελούν το δεύτερο K-pop συγκρότημα που έχει κάνει είσοδο στο Top 40 Airplay Chart των Ηνωμένων Πολιτειών. Τα μέλη του boy band είναι οι Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon, Joohoney και I.M.

 



Source link