Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Nova Twins θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν τη σοφία του Elton John και του Tom Morello

Written by on 13 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι Nova Twins είναι «εξαιρετικά ευγνώμονες» για τους καλλιτέχνες που τους έχουν υποστηρίξει.

Οι Nova Twins θέλουν να «βοηθήσουν άλλους καλλιτέχνες» όπως έκαναν για εκείνες ο Elton John και ο Tom Morello.

Το δίδυμο της alternative μουσικής σκηνής, το οποίο κάνει θραύση με τον μοναδικό ήχο του που συνδυάζει στοιχεία από rock, punk και hip-hop, έχει ήδη τύχει υποστήριξης από τον Elton John και τον κιθαρίστα των Rage Against The Machine και θέλει να μεταδώσει όλη τη σοφία που έχει κερδίσει.

«Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τους καλλιτέχνες που μας έχουν υποστηρίξει όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε στο NME η μπασίστρια Georgia South, λίγο πριν την εμφάνιση των Nova Twins στο Mad Cool Festival 2023.

Διαφήμιση

«Ήταν απίστευτο που ακούσαμε τις ιστορίες τους και πήραμε συμβουλές από αυτούς. Προσπαθούμε πάντα να βοηθάμε άλλους καλλιτέχνες με τον ίδιο τρόπο που μας βοήθησαν άλλοι καλλιτέχνες», ανέφερε.

«Το θέμα δεν είναι το “ποιο είναι το καλύτερο συγκρότημα;” ή οτιδήποτε άλλο, το θέμα είναι να δουλεύουμε μαζί ως μονάδα και απλά να δημιουργούμε μουσική για όλους», τόνισε.

Η τραγουδίστρια και κιθαρίστρια Amy Love επεσήμανε ότι τα συγκροτήματα πρέπει να προσπαθούν να αποφεύγουν τη ζήλια ή να αναλώνονται υπερβολικά στον ανταγωνισμό με άλλους καλλιτέχνες.

«Είναι πολύ εύκολο για τα συγκροτήματα να κοιτάζουν άλλα συγκροτήματα και να λένε: “Ω, πώς γίνεται να το έχουν αυτό;”», είπε.

«Δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς τη στιγμή σου και να απολαύσεις αυτό που κάνεις και να γιορτάζεις και τους συναδέλφους σου για τις νίκες τους», εξήγησε.

«Ειδικά στην alt και τη rock μουσική, πάντα μας βάζουν στο περιθώριο. Αλλά η rock είναι τόσο μεγάλη, τεράστια επιρροή στα φεστιβάλ γενικά ή στη ζωντανή μουσική γενικά», πρόσθεσε.

Οι Nova Twins στο Release Athens 2023.
Οι Nova Twins στο Release Athens 2023.

Εν τω μεταξύ, οι Nova Twins έχουν ήδη κάποιες ιδέες για το επόμενο άλμπουμ τους μετά το «Supernova» του 2022, το οποίο ήταν ο δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος τους, αν και οι ίδιες τον θεωρούν ως τον πρώτο τους, αλλά θέλουν να πάρουν χρόνο για να ζήσουν τη ζωή τους.

«Σίγουρα ετοιμάζουμε κάποια πράγματα. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένες για να γράψουμε νέα μουσική, ωστόσο είναι πολύ σημαντικό μερικές φορές να φεύγεις, να κάνεις συναυλίες και να ζεις τη ζωή σου, ώστε να έχεις κάτι για να γράψεις. Νομίζω ότι το κάνουμε αυτό», είπε η Amy Love.

«Δεν το έχουμε κάνει ποτέ ξανά αυτό, οπότε για εμάς είναι ακόμα αρκετά καινούργιο και συναρπαστικό», συμπλήρωσε.

Όσο για το ύφος της νέας μουσικής τους, η Georgie South επιβεβαίωσε ότι οι Nova Twins δεν πρόκειται ποτέ να περιοριστούν σε ένα είδος και σκοπεύουν απλά να ακολουθήσουν την έμπνευσή τους.

«Ειλικρινά, απλά γράφουμε και ποτέ δεν βάζουμε στους εαυτούς μας όρια, οπότε αν καταλήξουμε να γράψουμε κάτι που δεν έχουμε γράψει ποτέ πριν, δεν θα το αποκλείσουμε ποτέ», δήλωσε.

«Είμαστε πολύ ανοιχτές σε διαφορετικά πράγματα ή σε ό, τι μας κάνει καλό. Αν είμαστε σε ένα δωμάτιο και πούμε “ναι, αυτό είναι τρελό!”, τότε απλά θα νιώσουμε αυτό το ταξίδι και θα ακολουθήσουμε αυτή την ενέργεια», σχολίασε.

Στις 26 Ιουνίου, οι Nova Twins εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα μαζί με τους Bullet For My Valentine και τους Disturbed στην Πλατεία Νερού στο πλαίσιο του Release Athens 2023, ενώ μία ημέρα νωρίτερα είχαν ανέβει στη σκηνή του Glastonbury 2023.

[ad_2]

Source link