Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Γιώργος Λιβάνης – «Κύκλος» | Νέο τραγούδι

Written by on 13 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Ο Γιώργος Λιβάνης σας καλεί να χορέψετε και να απολαύσετε τον ρυθμό του «Κύκλος».

Ο Γιώργος Λιβάνης, ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής που κάθε του τραγούδι γίνεται επιτυχία, συμπράττει με τον Bobito, έναν από τους πιο επιτυχημένους DJs και δημιουργούς, και μαζί ανοίγουν τον «Κύκλο» της επιτυχίας.

Ο «Κύκλος» είναι ένα μοντέρνο, άκρως ενθαρρυντικό, catchy και καλοκαιρινό τσιφτετέλι.

Οι στίχοι και η μουσική γράφτηκαν από τους DJ Bobito, DJ Pacο και Antonis Rigas, με τους οποίους ο Γιώργος Λιβάνης είχε συνεργαστεί και στην προηγούμενη επιτυχία του «Σεντόνι».

Διαφήμιση

Το τραγούδι «Κύκλος» του Γιώργου Λιβάνη έχει γίνει viral στο TikTok ακόμα και πριν την επίσημη κυκλοφορία του και ήδη ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay και στα DJ sets, έχοντας αποκτήσει μεγάλη έκταση.

Το συνοδευτικό music video για το νέο single του Γιώργου Λιβάνη είναι μοντέρνο και γεμάτο αισθησιασμό, με τη σκηνοθεσία του Σπύρου Φυλακτού.

Το «Κύκλος» είναι μία συναρπαστική συνεργασία που εξασφαλίζει την επιτυχία για τον Γιώργο Λιβάνη και τον Bobito, αναδεικνύοντας το ταλέντο και την ευελιξία τους.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρνει τη φωνή και τον χαρακτήρα του, ενώ ο ταλαντούχος DJ και παραγωγός προσθέτει το μοντέρνο και πρωτοποριακό στοιχείο στον ήχο.

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη είναι μία δυναμική μουσική εμπειρία που καλεί το κοινό να χορέψει και να απολαύσει τον ρυθμό του.

Το single «Κύκλος» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link