Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Jonas Brothers κυκλοφορούν το τραγούδι «What A Man Gotta Do»

Written by on 17 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Άρωμα ’80s έχει το απολαυστικό music video με πρωταγωνιστές τα τρία μέλη των Jonas Brothers και τις συζύγους τους.

Οι Jonas Brothers υποδέχονται την καινούργια χρονιά παρουσιάζοντας το νέο single «What A Man Gotta Do».

Το 2019 σημαδεύτηκε από τη μεγάλη επανασύνδεση του δημοφιλούς boy band και τη θριαμβευτική επάνοδό του στη δισκογραφία με ολοκαίνουργιο άλμπουμ.

Το «Happiness Begins» σηματοδότησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος μετά από δέκα χρόνια. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2019 και επανέφερε τον Kevin, τον Joe και τον Nick στην κορυφή, ώστε να συνεχίσουν τη διαδρομή τους ως γκρουπ από τη θέση που τους ανήκει.

Οι Jonas Brothers δεν επαναπαύονται στις δάφνες της επιτυχίας τους.

Λίγες ημέρες πριν ανέβουν στη σκηνή των Βραβείων Grammy για να τραγουδήσουν ζωντανά, κυκλοφορούν από την Republic Records / Universal Music το upbeat τραγούδι «What A Man Gotta Do».

Το «What A Man Gotta Do» απέκτησε εικόνα με ένα απολαυστικό music video στο οποίο πρωταγωνιστούν τα τρία μέλη των Jonas Brothers μαζί με τις συζύγους τους, όπως ακριβώς έγινε στο «Sucker».

Το music video, σε παραγωγή της Philymack, είναι μία μοναδική ωδή σε κλασικές ταινίες των ’80s.

Ο Kevin Jonas υποδύεται τον John Cusack στην ταινία «Say Anything…» του 1989 και εμφανίζεται έξω από το παράθυρο της συζύγου του Danielle κρατώντας ένα boombox.

Ο Nick Jonas και η Priyanka Chopra μπαίνουν στον κόσμο της ταινίας «Risky Business» του 1983, ενώ ο Joe Jonas και η Priyanka Chopra αναβιώνουν το διάσημο μιούζικαλ «Grease» (1978) καθώς ενσαρκώνουν τους ρόλους του Danny και της Sandy.

Οι Jonas Brothers συνεχίζουν παράλληλα την επιτυχημένη περιοδεία τους «Happiness Begins Tour». 

Μετά από μία σειρά sold out συναυλιών σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, ξεκινά  στις 29 Ιανουαρίου το τέταρτο και τελευταίο σκέλος της περιοδείας, κατά τη διάρκεια του οποίο το συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Ευρώπη.

Τελικός σταθμός θα είναι το Παρίσι στις 22 Φεβρουαρίου.

[ad_2]

Source link