Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ακούστε το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «Walls»

Written by on 17 Ιανουαρίου 2020

[ad_1]

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του μοιράζεται ο Louis Tomlinson.

Ο Louis Tomlinson κυκλοφορεί το ομότιτλο τραγούδι του πρώτου προσωπικού άλμπουμ του, «Walls».

Αποτελώντας αντιπροσωπευτικό δείγμα ολόκληρου του δίσκου, το single «Walls» παρουσιάζει την εξέλιξη του Tomlinson ως δημιουργός.

Μιλώντας για το τραγούδι, ο 28χρονος τραγουδιστής σημειώνει ότι αναφέρεται ότι τοποθετείται χρονικά τη στιγμή που επέστρεψε σπίτι του όταν ολοκληρώθηκε η τελευταία περιοδεία των One Direction, «λίγο μετά τη διάλυση της μπάντας».

«Βρήκα μερικά από τα ρούχα της κοπέλας μου στην ντουλάπα και με πόνεσε αυτό που είχα κάνει», περιγράφει. «Αγαπάω τον indie ήχο του τραγουδιού και τον κύκλο που κάνει, ανοίγει και κλείνει με τον ίδιο στίχο», προσθέτει.

Ο στίχος «τίποτα δεν σε ξυπνάει όπως όταν ξυπνάς μόνος» αποκαλύπτει ότι ο Louis είναι έτοιμος να μοιραστεί την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

«Η μέρα που έφυγες ήταν η μέρα που έγινα ο άνθρωπος που είμαι τώρα», αναφέρει με εξομολογητική διάθεση σε ένα άλλο σημείο του «Walls».

Ο Louis Tomlinson τονίζει ότι είναι ρομαντικός, παρότι παριστάνει το αντίθετο.

«Πραγματικά με άγγιξε όταν ήμουν στο στούντιο και άκουσα να ηχογραφούνται τα έγχορδα. Πρέπει να υπήρχαν 25 μουσικοί εκεί, όλοι για το τραγούδι του», λέει. «Ήταν μία στιγμή κατάλληλη για δάκρυα. Ποτέ δεν είχα νιώσει ρίγος όπως αυτό», παραδέχεται.

Το άλμπουμ «Walls» του Louis Tomlinson θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου από τις Syco Music και Sony Music.

[ad_2]

Source link