Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Foo Fighters συμμετέχουν με ένα τραγούδι στο soundtrack της σειράς «Fraggle Rock»

Written by on 24 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Οι Foo Fighters αποτίουν φόρο τιμής στο αρχικό τραγούδι της σειράς με rock διαθέση.

Οι Foo Fighters συμβάλλουν με ένα τραγούδι στο soundtrack για την αναβίωση της σειράς «Fraggle Rock» στο Apple TV+ και κάνουν μία guest εμφάνιση σε ένα από τα νέα επεισόδια στο πλευρό των Muppets.

Η πρωτότυπη τηλεοπτική σειρά «Fraggle Rock», που δημιουργήθηκε από τον Jim Henson, προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση για πέντε σεζόν από το 1983 έως το 1987, ενώ το 1987 προβλήθηκε το spin-off «Fraggle Rock: The Animated Series».

Η αναβίωση του «Fraggle Rock» έκανε πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 21 Ιανουαρίου και για να γιορτάσουν την περίσταση, οι Foo Fighters αποκάλυψαν ότι ηχογράφησαν ένα τραγούδι για το soundtrack της σειράς.

Στο τραγούδι «Fraggle Rock Rock» ο Dave Grohl αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό τραγούδι της σειράς, ενώ παράλληλα προσθέτει και τους δικούς του στίχους.

Η νέα σειρά ακολουθεί τους Fraggles Gobo, Red, Boober, Mokey, Wembley, Uncle Traveling Matt, μαζί με τους Doozers και νέους χαρακτήρες στους οποίους δανείζουν τις φωνές τους οι καλεσμένοι Patti LaBelle, Cynthia Erivo, Daveed Diggs, Ed Helms και Kenan Thompson, καθώς ξεκινούν «επικές, ξεκαρδιστικές περιπέτειες για τη μαγεία που συντελείται όταν γιορτάζουμε και φροντίζουμε τον αλληλένδετο κόσμο μας», αναφέρει το Apple TV+.

Το «Fraggle Rock Rock» των Foo Fighters φέρει τις υπογραφές των Dennis Lee και Philip Balsam, οι οποίοι εργάστηκαν στη μουσική της πρωτότυπης σειράς «Fraggle Rock».

Είναι ένα από τα 28 κομμάτια που περιλαμβάνονται στο soundtrack της σειράς, το οποίο διαθέτει επίσης τραγούδια που ερμηνεύουν guests όπως οι Patti LaBelle, Cynthia Erivo και Ed Helms.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνάντηση του Dave Grohl με τα muppets. Έκανε μία εμφάνιση στην ταινία «The Muppets» το 2011 και τραγούδησε ένα τραγούδι με τον Big Bird και τον Elmo στη σειρά «Sesame Street».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση των Foo Fighters στο «Fraggle Rock» παρακάτω:



[ad_2]

Source link