Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Ο Sigala κυκλοφορεί το ακαταμάχητο single «Melody»

Written by on 24 Ιανουαρίου 2022

[ad_1]

Το «Melody» θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα soundtracks του 2022.

Ο Βρετανός DJ, παραγωγός και καλλιτέχνης Sigala προσφέρει μία πρώτη γεύση από όσα έχει ετοιμάσει για το 2022 με το ολοκαίνουργιο single «Melody», που κυκλοφορεί παγκοσμίως από τη Ministry Of Sound και τη Sony Music.

Το «Melody» φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού κλασικού τραγουδιού του Sigala. Είναι η απόλυτη feel-good pop απόλαυση, συμπληρωμένη από τον ζωηρό ήχο που χαρακτηρίζει τον Sigala.

Αυτό το ακαταμάχητο anthem ξεχειλίζει από δυναμικούς ήχους που δημιουργούν μία πραγματική dancefloor επιτυχία. Το «Melody» θα αποτελέσει αναμφίβολα ένα από τα soundtracks του 2022.

Ο Sigala εξηγεί: «Το “Melody” γράφτηκε στο στούντιό μου στο Λονδίνο με μία ομάδα στενών φίλων, τους οποίους γνωρίζω εδώ και πολύ καιρό. Θέσαμε ως στόχο να δημιουργήσουμε μία αξέχαστη μελωδία και καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ιδέα ως βάση του τραγουδιού. Είναι η συνάντηση με κάποιον που δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου!»

«Ήθελα αυτό το τραγούδι να έχει μία “uplifting trance επιρροή” παρόμοια με το “Wish You Well”, το οποίο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια όλων των εποχών», προσθέτει.

Rita Ora - You for Me

Το «Melody» είναι η πρώτη κυκλοφορία του Sigala για φέτος, σε συνέχεια ενός δραστήριου 2021, όπου επέστρεψε θριαμβευτικά στις ζωντανές εμφανίσεις.

Μετά από ένα καλοκαίρι με εμφανίσεις σε φεστιβάλ, μεταξύ των οποίων και η εμφάνισή του ως headliner στην dance σκηνή του «Boardmasters», ο Sigala έπαιξε μουσική σε χιλιάδες θεατές στη sold-out περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική, κάνοντας στάση για συναυλίες στο «Marquee» της Νέας Υόρκης και στο «Elia Beach Club» στο Λας Βέγκας.

Επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο για να συνεχίσει την επιτυχημένη περιοδεία του με τις συναυλίες «Sigalaland», οι οποίες κορυφώθηκαν με ένα χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα στο θρυλικό κλαμπ «Ministry of Sound».

Το 2022 αναμένεται να είναι μία ακόμη εξαιρετική χρονιά για τον Sigala, ο οποίος ανυπομονεί να ξανασυναντηθεί με τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο και να χαρίσει ακόμα περισσότερες ζωντανές ηλεκτρισμένες εμφανίσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Το «Melody» μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο γεμάτο bangers, πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ του Sigala, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει το soundtrack του καλοκαιριού. Το πρώτο άλμπουμ του, «Brighter Days», ήταν το debut album από dance καλλιτέχνη με τις υψηλότερες πωλήσεις το 2018, έχοντας σημειώσει πάνω από 136 πωλήσεις μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Το “Melody” σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για μένα και το 2022 θα κορυφωθεί με κάτι πολύ μεγαλύτερο – το άλμπουμ ετοιμάζεται!», λέει ο Sigala.

[ad_2]

Source link