Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι Fifty Fifty κυκλοφορούν το single «Barbie Dreams» για το soundtrack της «Barbie»

Written by on 9 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Οι Fifty Fifty δίνουν μία K-pop νότα στην «Barbie».

Το K-Pop συγκρότημα Fifty Fifty κυκλοφορεί το τραγούδι «Barbie Dreams» με τη συμμετοχή της ράπερ Kaliii από την Ατλάντα για το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας «Barbie».

Το «Barbie Dreams», σε παραγωγή του πολυπλατινένιου διδύμου DJ, τραγουδοποιών και παραγωγών Space Primates από το Λονδίνο, χρησιμοποιεί ένα απόσπασμα από το τραγούδι «Together Again» της Janet Jackson.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο «Barbie The Album», το άλμπουμ με το soundtrack της νέας ταινίας «Barbie» με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Διαφήμιση

Το «Barbie Dreams» ακολουθεί για τις Fifty Fifty το viral hit single «Cupid», το οποίο έχει γίνει το τραγούδι από K-pop γυναικείο συγκρότημα που έχει φτάσει στην υψηλότερη θέση στο Billboard Hot 100 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,6 δισεκατομμύρια streams, 30 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Όσον αφορά την Kaliii, η συνεργασία με τις Fifty Fifty διαδέχεται την επιτυχία του «Area Codes», το οποίο διαθέτει πάνω από 130 εκατομμύρια streams και πέντε δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok.

Το «Barbie Dreams» δίνει συνέχεια στα εκρηκτικά τραγούδια από το «Barbie The Album» που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής και έχουν συγκεντρώσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 250 και πλέον εκατομμυρίων audio streams και video views παγκοσμίως.

Μέχρι σήμερα, έχουμε απολαύσει επίσης το ηλεκτρισμένο «Dance The Night» της superstar Dua Lipa, το μαγευτικό «Angel» της PinkPantheress, το high-energy anthem «Watiti» της Karol G και με τη συμμετοχή του Aldo Ranks και το iconic «Barbie World» της Nicki Minaj και της Ice Spice και το φρενήρες «Speed Drive» της Charli XCX.

Στις 13 Ιουλίου θα ακολουθήσει ένα τραγούδι – έκπληξη από την Billie Eilish για το «Barbie The Album» με τίτλο «What Was I Made For?», το οποίο ανακοινώθηκε μόλις αυτήν την εβδομάδα.

Το «Barbie The Album», με εκτελεστικό παραγωγό τον Mark Ronson, θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα νέα τραγούδια από μία εκπληκτική σειρά καλλιτεχνών όπως οι Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM και Gayle.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Barbie», Ryan Gosling, συμμετέχει επίσης στο soundtrack με ένα πρωτότυπο τραγούδι που ερμηνεύει ο χαρακτήρας του, Ken.

Η ταινία «Barbie» της Warner Bros. Pictures θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου.

[ad_2]

Source link