Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι CNCO κυκλοφορούν το νέο Single «Beso»

Written by on 2 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Ολοκαίνουργιο τραγούδι από το boy band των CNCO.

Οι CNCO επέστρεψαν με το νέο single «Beso».

Μετά από μήνες στην καραντίνα, όπως ολόκληρος ο κόσμος, το boy band της λάτιν μουσικής πέρασε τις τελευταίες εβδομάδες προϊδεάζοντας το κοινό για τη συνέχεια με ένα σύντομο απόσπασμα ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού.

Με την κυκλοφορία του το «Beso» συγκέντρωσε πάνω από τρία εκατομμύρια streams και εμφανίστηκε στο playlist του Spotify για τη «New Music Friday» στις ΗΠΑ και σε άλλες 14 χώρες, καθώς και σε λίστες αναπαραγωγής όπως οι «Latin Pop Hits» και «Latin Flavor».

Το «Beso», το οποίο κυκλοφορεί από τη Sony Music Latin, έφτασε κατευθείαν στην κορυφή του chart «Latin Songs» στο Apple Music και ανέβηκε στο No. 7 των trends του YouTube παγκοσμίως.

Οι CNCO παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά στα πρόσφατα MTV Video Music Awards 2020, στην παρθενική τους εμφάνιση σε αμερικανικά βραβεία.

Επίσης ήταν επίσης υποψήφιοι για τρία βραβεία: για το «Καλύτερο Γκρουπ», την «Καλύτερη Ερμηνεία σε Καραντίνα» και για την «Καλύτερη Χορογραφία» με το video του single «Honey Boo», μια συνεργασία με τη Natti Natasha.

Τελικά τα πέντε αγόρια (Christopher Vélez, Richard Camacho, Zabdiel De Jesús, Joel Pimentel, Erick Brian Colón) επικράτησαν στην κατηγορία «Καλύτερη Ερμηνεία σε Καραντίνα» χάρη στη συμμετοχή τους στη σειρά «MTV Unplugged at Home».

[ad_2]

Source link