Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Συνεργασία έκπληξη: Σταμάτης Κραουνάκης – Κέλλυ Κελεκίδου «Βασανίζομαι»

Written by on 2 Σεπτεμβρίου 2020

[ad_1]

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Σταμάτης Κραουνάκης μας παρουσιάζουν την αναπάντεχη και επιτυχημένη συνεργασία τους «Βασανίζομαι», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, μέσα από ένα νέο music video – έκπληξη!

Ο καταξιωμένος Σταμάτης Κραουνάκης συναντά μουσικά την πολυτάλαντη Κέλλυ Κελεκίδου σε ένα δυνατό ζεϊμπέκικο το οποίο ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, ενώ το video από την ηχογράφησή του μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο views.

Το «Βασανίζομαι» έρχεται τώρα στις οθόνες μας μέσα από ένα νέολιτό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό music video, σε concept του Σταμάτη Κραουνάκη, με πρωταγωνίστρια την Κέλλυ Κελεκίδου. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο George Mpenioudakis.

Ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης αφηγείται για το video:

«όταν είπα στην Κέλλυ την ιδέα του μονοπλάνου ντεμακιγιάζ, περίμενα, λογικό, να φρικάρει, αλλά παρότι Μακεδόνισσα είναι βασικά Αφρικάνα και είπε “ό,τι πεις αγάπη μου”. Ο George Mpenioudakis που εκλήθη να εκτελέσει την ιδέα ψιλοφρίκαρε, αλλά του είπα “μην ανησυχείς, αν το υποστηρίξει θα βγει καλό”. Σ’ ένα στουντιάκι πρώτο όροφο στο Μπραχάμι, η ομάδα κρούσης, μακιγιέζ, φωτογράφος και το υπέροχο Μαρινάκι, αδερφή της Κέλλυς, απλοποίηση φωτισμού. 

Είχα δίκιο και η Κέλλυ κούκλα, playback, να ξεβάφεται, 
γελά, 
μιλά, 
ξεχνά, 
κοιτά.
Δύο γυρίσματα και το πήραμε! 
Είναι χωρίς μοντάζ, μία κι όξω η δεύτερη λήψη.
Τρελό κοντινό. 

Κι ένα φιλαράκι, ο Χάρης, σ’ έναν άλλο πρώτο όροφο, κάπου στην Άνω Γλυφάδα, έκανε τελικό μοντάζ. Και πέρασε τίτλους. 
Ήταν να βγει πρώτο. Αλλά ήρθε ο κορωνοϊός και η καραντίνα και διαλέξαμε να βγάλουμε το ασπρόμαυρο making-of από το στούντιο για να μην προκαλέσουμε. 
Παρόλα αυτά, αυτό Αγαπώ.

Μαζί με το πανέμορφο αυτό κορίτσι, την καλή λαϊκή τραγουδίστρια. Που επέμενε ευγενικά να πει κάτι δικό μου. Και της είπα “το θέλω κι εγώ πολύ από καιρό”. 
Νίκο Κατσίκη και μάγκες ομάδα μουσικών, τα σέβη μου».

Κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα:
iTunes: https://apple.co/2wvFmlT
Spotify: https://spoti.fi/2UD7fjF
Deezer: https://bit.ly/2wDZvWN

Δείτε το music video: 

Σου άρεσε αυτό που διάβασες; Χάρισε μας το like σου!

[ad_2]

Source link