Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Οι BTS αποκαλύπτουν το φωτεινό single «Butter»

Written by on 21 Μαΐου 2021

[ad_1]

Το δεύτερο αγγλόφωνο single των BTS εκπέμπει ενέργεια και γοητεία.

Οι BTS, οι απόλυτοι αστέρες της K-pop σκηνής με τους δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορούν το νέο single «Butter» για να δώσουν συνέχεια στην παγκόσμια επεκτατική κυριαρχία τους.

Το «Butter» είναι το δεύτερο τραγούδι των BTS που διαθέτει αποκλειστικά αγγλικούς στίχους μετά την τεράστια επιτυχία «Dynamite», που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2020 για να αποτελέσει ένα ιδιαίτερο ορόσημο στην μέχρι τώρα σταδιοδρομία τους.

Μεταξύ άλλων ρεκόρ, το «Dynamite» έγινε το πρώτο τραγούδι του γκρουπ που κατακτά το No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100 και διατηρεί μέχρι σήμερα την επίδοση για το βίντεο που έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές (101,1 εκατομμύρια) στο YouTube μέσα σε 24 ώρες.

Επίσης το «Dynamite» χάρισε στους BTS την πρώτη τους υποψηφιότητα για βραβείο Grammy και συγκεκριμένα στην κατηγορία της Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο / Συγκρότημα.

Οι BTS είναι αποφασισμένοι να επαναλάβουν την επιτυχία και να καθιερωθούν ως μία παγκόσμια υπερδύναμη στο μουσικό στερέωμα με τη βοήθεια του «Butter», ένα dance pop κομμάτι που φέρει όλη την απαλή αλλά και χαρισματική γοητεία τους.

Το music video για το «Butter» ξεκινά σε ασπρόμαυρο τόνο, πριν γεμίσει τις οθόνες μας με χρώματα καθώς οι RM, Suga, J-Hope, Jung Kook, V, Jimin και Jin χορεύουν και τραγουδούν και να μεταφέρουν με αβίαστη άνεση τη θετική ενέργειά τους.

Εξάλλου το ίδιο το «Butter» είναι τραγούδι με ενέργεια, καλοκαιρινή διάθεση και δυναμισμό, έτοιμο να λιώσει τις καρδιές των ακροατών. Οι διασκεδαστικοί και έξυπνοι στίχοι ανεβάζουν αμέσως τη διάθεση, με το τραγούδι να αναδεικνύει μοναδικά του γοητεία κάθε μέλους του BTS.

Την παραγωγή του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Ron Perry, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Columbia Records, σε μία από τις ελάχιστες φορές που αναφέρεται ως παραγωγός σε ένα τραγούδι.

Οι BTS θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά το «Butter» κατά τη διάρκεια των Billboard Music Awards 2021 την Κυριακή 23 Μαΐου.

[ad_2]

Source link