Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο single: Victor Vernicos – «The 968 Paradox»

Written by on 13 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Η νεανική δημιουργικότητα του Victor Vernicos.

Ο Victor Vernicos, ο 16χρονος πολυτάλαντος καλλιτέχνης που εκπροσώπησε την Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, παρουσιάζει το νέο του τραγούδι «The 968 Paradox».

Το «The 968 Paradox» είναι ένα καλοκαιρινό τραγούδι, που αντιπροσωπεύει την παράδοξη φύση της θετικότητας και της αρνητικότητας και το πώς προκαλούν και συμπληρώνουν η μία την άλλη στην ισορροπία της ζωής.

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι ευρηματικός. Προέρχεται από τον αριθμό «666», που κατά πολλούς θεωρείται ως ο αριθμός του υπέρτατου κακού και τον αντίθετό του αριθμό, «999», που θεωρείται ως ο αριθμός του καλού και των αγγέλων.

Διαφήμιση

Όταν επικαλύπτονται αυτοί οι δύο αριθμοί, δημιουργούν το 8, τον αριθμό που συμβολίζει το άπειρο και είναι σεβαστός από πολλούς πολιτισμούς παγκοσμίως.

Ο Victor Vernicos σκέφτηκε αυτή την ιδέα καθώς προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να εκφράσει μία εμπειρία που είχε μέσω της μουσικής και της στιχουργικής.

Ο ίδιος ο Victor Vernicos έγραψε τη μουσική και στους στίχους του «The 968 Paradox» και έκανε την παραγωγή και τη μίξη. Το master έγινε από τον Yianni Anastos Prastacos, έναν Ελληνοαμερικανό mixing και mastering engineer από το Λος Άντζελες.

Ο μόλις 16 ετών Victor Vernicos ήταν ο νεότερος εκπρόσωπος που έστειλε η Ελλάδα Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ενώ ήταν ταυτόχρονα και ο νεότερος καλλιτέχνης που συμμετείχε στη φετινή διοργάνωση.

Η ενασχόληση του Βίκτωρα με τη μουσική ξεκίνησε από την ηλικία των τεσσάρων ετών, με μαθήματα πιάνου. Ακολούθησαν μαθήματα φωνητικής και κιθάρας. Σε ηλικία 11 ετών είχε ήδη γράψει τα πρώτα του τραγούδια.

Τα τελευταία δύο χρόνια, υπογράφει τις δικές του μουσικές παραγωγές, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί και μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Ο Victor Vernicos αποδεικνύει με το νέο τραγούδι του «The 968 Paradox» τη δημιουργικότητά του ως και καταφέρνει να αναδείξει τον μοναδικό του ήχο, ενώ με τους στίχους του, μεταφέρει το μήνυμά του για την αρμονία και την αλληλεγγύη μεταξύ των αντιθέτων δυνάμεων της ζωής.

[ad_2]

Source link