Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Κουράστηκα να εξηγώ στον κόσμο γιατί ήμουν non-binary»

Written by on 13 Ιουνίου 2023

[ad_1]

«Απλά κουράστηκα».

Η Demi Lovato λύνει τη σιωπή της για την εσωτερική μάχη της με την ταυτότητα του φύλου της και τη δυσκολία του κόσμου να την κατανοήσει.

Σε μία νέα συνέντευξή της στο GQ Hype Spain, η Demi Lovato εξήγησε τον λόγο για τον οποίο άρχισε να χρησιμοποιεί ξανά θηλυκές αντωνυμίες φύλου λίγο περισσότερο από ένα χρόνο από τότε που αποκάλυψε ότι ήταν non-binary.

«Έπρεπε συνεχώς να εκπαιδεύω τους ανθρώπους και να εξηγώ γιατί ταυτιζόμουν με αυτές τις αντωνυμίες. Ήταν εντελώς εξαντλητικό», δήλωσε.

Διαφήμιση

«Απλά κουράστηκα. Αλλά γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ξέρω ότι είναι σημαντικό να συνεχίσω την ενημέρωση», πρόσθεσε.

Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης στο podcast «Sprout» τον Αύγουστο, η Demi Lovato δήλωσε ότι «αισθάνεται πιο θηλυκή» και ότι αποφάσισε να αναθεωρήσει τις αντωνυμίες φύλου που χρησιμοποιούσε.

«Ένιωθα ότι, ειδικά πέρυσι, η ενέργειά μου ήταν ισορροπημένη στην αρσενική και τη θηλυκή πλευρά μου. Δεν ένιωθα γυναίκα, δεν ένιωθα άντρας. Απλά ένιωθα άνθρωπος», είχε πει τότε.

Demi Lovato

Στη νέα συνέντευξή της, ωστόσο, η Demi Lovato εξέφρασε τη μόνιμη απογοήτευσή της για την έλλειψη κατανόησης από τον ευρύτερο κόσμο για τα άτομα που δεν ταυτίζονται με το δυαδικό σύστημα των φύλων.

«Το γεγονός ότι πρέπει να πηγαίνω στις γυναικείες τουαλέτες, παρόλο που δεν ταυτίζομαι απόλυτα με αυτό – θα ένιωθα πιο άνετα σε μία τουαλέτα ουδέτερη προς το φύλο», είπε.

«Αυτό συμβαίνει επίσης όταν συμπληρώνεις έντυπα, όπου πρέπει να προσδιορίσεις το φύλο σου. Έχεις μόνο δύο επιλογές, άρρεν και θήλυ, και νιώθω ότι τίποτα από αυτά δεν μου ταιριάζει», συνέχισε.

Παρόλα αυτά, η Demi Lovato δήλωσε ότι η ταλαιπωρία «θα άξιζε τον κόπο» αν οι άνθρωποι «μάθουν περισσότερα για τον εαυτό τους και αισθανθούν πιο άνετα στο σώμα τους» χάρη στο παράδειγμα που έδωσε.

«Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμένα», τόνισε η 30χρονη τραγουδίστρια.

«Ο ασφαλής χώρος που δημιούργησα στη βιομηχανία είναι μία απόδειξη του ασφαλούς χώρου που δημιούργησα και στη ζωή μου. Και νομίζω ότι σε όποια βιομηχανία και αν βρίσκεσαι, πρέπει να είσαι άνετος για να εξελιχθείς», εξήγησε η Demi Lovato.



[ad_2]

Source link