Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο single: Maluma – «Coco Loco»

Written by on 9 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Ο Maluma δηλώνει «Coco Loco».

Το καλοκαίρι ξεκινά με το νέο εκρηκτικό single του Maluma με τίτλο «Coco Loco».

Το «Coco Loco» είναι club-friendly τραγούδι με urban ήχους σε παραγωγή του τακτικού συνεργάτη του Κολομβιανού αστέρα, MadMusick.

Το music video για το «Coco Loco», σε σκηνοθεσία του Jessy Terrero στο Μαϊάμι, ακολουθεί τον Maluma καθώς πραγματοποιεί μία αυτοσχέδια συναυλία στους δρόμους του Μαϊάμι, χωρίς να πτοείται από τη βροχή.

Διαφήμιση

Το βίντεο ξεκινάει με μια φωνή να ανακοινώνει ότι η συναυλία του Maluma ακυρώθηκε λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ο Maluma, ντυμένος στα λευκά, εμφανίζεται στη συνέχεια να ποζάρει κάτω από μία ομπρέλα μέσα στην έντονη βροχή, ενώ γύρω του χορεύουν διάφορες χορεύτριες που κρατούν ομπρέλες

Στο βίντεο παρακολουθούμε επίσης στιγμιότυπα από ζευγάρια που χορεύουν μαζί μέσα στη βροχή, ενώ ο Maluma τραγουδά τους κολλητικούς στίχους του «Coco Loco», προτού πραγματοποιήσει τελικά τη συναυλία του, καθώς ο ήλιος αρχίζει να βγαίνει και η βροχή υποχωρεί.

«Το τραγούδι του καλοκαιριού έρχεται», έγραψε ο Maluma στο Instagram ανακοινώνοντας το «Coco Loco».

Στο σέξι εξώφυλλο του «Coco Loco», ο Maluma εμφανίζεται γυμνός κρατώντας μία καρύδα μπροστά από την περιοχή του καβάλου του.

«Ποιος θέλει να δοκιμάσει το “Coco Loco;”», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του. «Το καλοκαίρι ξεκινά!», πρόσθεσε, δημοσιεύοντας επίσης αφίσες με το εξώφυλλο του «Coco Loco» που αναρτήθηκαν σε διάφορες πόλεις.

Το «Coco Loco» είναι η νέα προσθήκη στην ποικιλία ήχων που έχει προσφέρει ο Maluma στο κοινό με τις φετινές κυκλοφορίες του, όπως το «La Fórmula» με τον Marc Anthony, το «La Reina» και το «Diablo, Qué Chimba» με τον Anuel AA.

Ο Maluma αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος το νέο άλμπουμ του με τίτλο «Don Juan».

Εν αναμονή των επόμενων μουσικών βημάτων του, ο Maluma θα πραγματοποιήσει τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μία νέα περιοδεία στην Ευρώπη.

Στα τέλη του Αυγούστου θα κατευθυνθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεκινήσει από το Σακραμέντο μία σειρά εμφανίσεων σε πόλεις όπως το Λος Άντζελες, το Λας Βέγκας, το Σαν Ντιέγκο, το Ντάλας, η Βοστώνη και το Ορλάντο.

[ad_2]

Source link