Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο single: Aqua – «Barbie Girl» (Tiësto Remix)

Written by on 10 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Από το καλοκαίρι της Barbie δεν θα μπορούσε να λείπει η κλασική επιτυχία των Aqua.

Το διάσημο dance-pop συγκρότημα Aqua από τη Δανία και ο θρυλικός DJ και μουσικός παραγωγός Tiësto συνεργάζονται για να κυκλοφορήσουν το πρώτο επίσημο remix της εμβληματικής επιτυχίας «Barbie Girl».

Αυτή είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορεί από τους Aqua ένα επίσημο remix του iconic τραγουδιού, ενώ το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τη νέα ταινία της Greta Gerwig για την Barbie με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Το larger-than-life remake του «Barbie Girl» είχε ως πηγή έμπνευσης την κόρη του Tiësto, καθώς πατέρας και κόρη δέθηκαν με την αγάπη τους για το αρχικό τραγούδι.

Διαφήμιση

Το «Barbie Girl» των Aqua ανέβηκε στο Νο. 7 του Billboard Hot 100 όταν κυκλοφόρησε το 1997 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 9 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως και 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube με το music video του.

Επίσης, πάνω από 1 εκατομμύριο βίντεο στο TikTok έχουν χρησιμοποιήσει τον ήχο του «Barbie Girl» των Aqua συγκεντρώνοντας πάνω από 2,7 δισεκατομμύρια προβολές.

Το τελευταίο διάστημα, η πρωτότυπη έκδοση του «Barbie Girl» έχει γνωρίσει μία απίστευτη άνοδο, δεδομένης της πρόσφατης 25ης επετείου του τραγουδιού και της κυκλοφορίας του trailer της επερχόμενης ταινίας «Barbie», κατά τη διάρκεια του οποίου ακούγεται το ρεφρέν του τραγουδιού.

Nicki Minaj

Η ανανεωμένη εκδοχή του Tiësto για την επιτυχία της δεκαετίας του ’90 θα κάνει αναμφίβολα τους ακροατές να ερωτευτούν ξανά το «Barbie Girl».

Η Lene Nystrøm των Aqua δηλώνει: «Από πολλές απόψεις, ο Tiësto και η διαδρομή μας μοιάζουν αρκετά. Είμαστε και οι δύο εδώ και αρκετό καιρό και έπρεπε να κινηθούμε σε  μία συνεχώς εξελισσόμενη μουσική βιομηχανία».

«Πιστεύω ότι ο λόγος που είμαστε και οι δύο ακόμα εδώ σήμερα είναι επειδή δεν απομακρυνθήκαμε ποτέ από αυτό που αρχικά ξεκινήσαμε να κάνουμε: να διασκεδάζουμε, να ξεσαλώνουμε και να διασκεδάζουμε με τους θαυμαστές μας σαν να μην υπάρχει αύριο!», συνεχίζει.

Ο René Dif των Aqua σχολιάζει: «Όταν ο Tiësto επικοινώνησε μαζί μας, αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και πολύ τυχερός που ήθελε να συνεργαστεί μαζί μας. Ταυτόχρονα, σκέφτηκα επίσης: “Φυσικά και θα το ήθελε. Είμαστε ο ιδανικός συνδυασμός!”».

«Αφού άκουσα τι έκανε με το τραγούδι, μπορώ τώρα να πω με βεβαιότητα ότι είχα 100% δίκιο», λέει γελώντας.

Ο Tiësto αναφέρει: «Το “Barbie Girl” είναι ένα από τα πιο εμβληματικά pop τραγούδια στην ιστορία και δεν θα μπορούσα να νιώθω μεγαλύτερη τιμή που του δίνω τη δική μου πινελιά».

«Η κόρη μου λατρεύει απόλυτα αυτό το τραγούδι, γεγονός που αποτέλεσε την έμπνευση για το remix και το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Ανυπομονώ να τους δω όλους να τρελαίνονται στο dance floor με αυτό το τραγούδι!», προσθέτει.

[ad_2]

Source link