Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Η Lily-Rose Depp τραγουδά το «World Class Sinner / I’m A Freak» στο «The Idol»

Written by on 10 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το πρώτο τραγούδι από το «The Idol» με τη φωνή της Lily-Rose Depp.

Ο The Weeknd κυκλοφόρησε άλλα δύο τραγούδια από το soundtrack του «The Idol» και σε ένα από αυτά ακούμε για πρώτη φορά την πρωταγωνίστρια της σειράς Lily-Rose Depp σε ρόλο τραγουδίστριας.

Το «The Idol» δημιουργήθηκε από τον The Weeknd και τον δημιουργό του «Euphoria», Sam Levinson και ακολουθεί την περιπετειώδη ιστορία μίας παγκοσμίου φήμης pop star (Lily-Rose Depp) που αποκτά μία αμφιλεγόμενη σχέση με τον γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτη αίρεσης Tedros (The Weeknd).

Για όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει την πρεμιέρα του «The Idol», το πρώτο από τα νέα singles, το «World Class Sinner / I’m A Freak», θα τους είναι ήδη γνωστό.

Διαφήμιση

Η Lily-Rose Depp δίνει τη φωνή της σε αυτό το άκρως σεξουαλικό pop anthem που εμφανίστηκε σε περίοπτη θέση κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου του «The Idol» ως το τραγούδι με το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο η Jocelyn μετά από ένα νευρικό κλονισμό.

Το «World Class Sinner / I’m A Freak» συνυπογράφουν ο The Weeknd και ο Asa Taccone

Το δεύτερο single «The Lure», ωστόσο, είναι πιο αργό και πιο απόκοσμο και αποτελεί επίσης το μουσικό θέμα του «The Idol». Το τραγούδι το υπογράφουν ο Mike Dean και ο The Weeknd – με τον τελευταίο να προσφέρει επίσης τα αιθέρια φωνητικά του.

Το «World Class Sinner» και το «The Lure» είναι το τρίτο και το τέταρτο τραγούδι που κυκλοφορούν από το «The Idol».

Τον Απρίλιο, κυκλοφόρησε η συνεργασία του The Weeknd με τον Future στο «Double Fantasy», το οποίο έφτασε στο Νο. 18 του Billboard Hot 100. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο The Weeknd κυκλοφόρησε το «Popular» στο οποίο ένωσε τις δυνάμεις του με τη Madonna και τον Playboi Carti.

Ενώ το ολοκληρωμένο άλμπουμ με το soundtrack της σειράς, «The Idol Vol. 1», είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου, ο The Weeknd ανακοίνωσε αυτήν την εβδομάδα ότι σχεδιάζει να μοιράζεται κάθε εβδομάδα νέα μουσική από το «The Idol».

Τα νέα επεισόδια του «The Idol» προβάλλονται κάθε Κυριακή στο HBO και είναι επίσης διαθέσιμα για streaming στο Max.

«World Class Sinner / I’m A Freak»

«The Lure»

[ad_2]

Source link