Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο music video: Πέτρος Ιακωβίδης

Written by on 6 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το music video συμπληρώνει τέλεια την ενέργεια και την ένταση του τραγουδιού του Πέτρου Ιακωβίδη.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης παρουσιάζει το music video της νέας επιτυχία του «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» και μας χαρίζει άλλη μία οπτική υπερπαραγωγή.

Το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Πέτρου Ιακωβίδη με τίτλο «Καλησπέρα», που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, γνωστός για τις επιτυχίες του με εξαιρετική απήχηση στο κοινό, προτείνει με το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» άλλο ένα τραγούδι στο κλασικό ύφος του που αναμένεται να κατακτήσει καρδιές.

Διαφήμιση

Το άκρως δυναμικό τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από μία κινηματογραφική παραγωγή σε σκηνοθεσία του John Sigalas.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός τραγουδιστής και δημιουργός της γενιάς του, πρωταγωνιστεί σε μία μοναδική ιστορία στο music video του «Σήκωσε Το Τηλέφωνο».

Τα εντυπωσιακά πλάνα, οι γρήγορες εναλλαγές και τα άπειρα συναισθήματα δημιουργούν μία μοναδική ατμόσφαιρα που συμπληρώνει την ενέργεια και την ένταση του τραγουδιού.

«Σήκωσε το τηλέφωνο να ακούσεις τι θα πω, κάποιος τρελός σ’ αγαπάω / Σήκωσε το τηλέφωνο, έρχομαι να σε βρω και πάμε όπου μας πάει»

Το «Σήκωσε Το Τηλέφωνο», με τη μοναδική δημιουργική υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη στη μουσική και τους στίχους, έχει ήδη αγαπηθεί από το κοινό, καθώς το ερμηνεύει στις live εμφανίσεις του στο «Fantasia» και παράλληλα ξεχωρίζει στο ραδιοφωνικό airplay.

Το single «Σήκωσε Το Τηλέφωνο» και το άλμπουμ «Καλησπέρα» του Πέτρου Ιακωβίδη κυκλοφορούν από την Panik Records.

[ad_2]

Source link