Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι: Δημήτρης Σχοινάς – «Απόψε Ζω Για Μένα»

Written by on 7 Ιουνίου 2023

[ad_1]

Το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του Δημήτρη Σχοινά.

Ο Δημήτρης Σχοινάς δηλώνει «Απόψε Ζω Για Μένα» και μας χαρίζει ένα από τα πιο εκρηκτικά τραγούδια του φετινού καλοκαιριού.

Το «Απόψε Ζω Για Μένα» είναι ένα ρυθμικό τραγούδι που συνδυάζει στον ήχο του στοιχεία από την pop και τη latin μουσική και τον ρυθμό της ρούμπας.

Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Δημήτρης Σχοινάς και τους στίχους η σπουδαία Εύης Δρούτσα. Την παραγωγή του «Απόψε Ζω Για Μένα» έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Διαφήμιση

Το «Απόψε Ζω Για Μένα» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι του Δημήτρη Σχοινά μετά το «Βάλε Τρέλα» και το «Όλα Μαζί».

Ο Δημήτρης Σχοινάς παρουσίασε για πρώτη φορά το «Απόψε Ζω Για Μένα» κατά τη διάρκεια της εμφάνισή του στο «Just The 2 Of Us» πριν από λίγες ημέρες και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις.

Το «Απόψε Ζω Για Μένα» συνοδεύεται από ένα music video γεμάτο θετική διάθεση και καλοκαιρινή αύρα, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα του, ο Δημήτρης Σχοινάς ετοιμάζεται για συναυλίες ανά την Ελλάδα, καθώς συμμετέχει στην περιοδεία «Και Φωτιά Και Νερό» της Καίτης Γαρμπή.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί συναυλίες σε Θεσσαλονίκη (12 Ιουνίου, Μονή Λαζαριστών), Λάρισα (19 Ιουνίου, Κηποθέατρο Αλκαζάρ) και Αθήνα (26 Ιουνίου, Θέατρο Άλσος), ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλες ημερομηνίες στο πρόγραμμα.

Το νέο τραγούδι «Απόψε Ζω Για Μένα» του Δημήτρη Σχοινά κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



[ad_2]

Source link