Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Νέο τραγούδι από τη Φωτεινή Βελεσιώτου – Hit Channel

Written by on 13 Οκτωβρίου 2022

[ad_1]

Η λιτή και εκφραστική ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου δίνει πνοή στη «Ρητορική».

Η Φωτεινή Βελεσιώτου συνεργάζεται με την ταλαντούχα τραγουδοποιό Χριστιάνα Καλατζόγλου και παρουσιάζει το νέο τραγούδι με τίτλο «Ρητορική».

Η «Ρητορική» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την απώλεια της αγάπης, την ορμητική ελπίδα που δίνει τη θέση της στη δύσκολη βεβαιότητα του χωρισμού.

Η Χριστιάνα Καλατζόγλου καταπιάνεται με ένα πολυτραγουδισμένο θέμα που αφορά την ανθρώπινη συνθήκη, με έμπνευση και πρωτοτυπία, έχοντας βαθιά γνώση και έλεγχο των εκφραστικών της μέσων.

Ο λόγος της απεικονίζει με ευαισθησία και λυρισμό την εσωτερική ερημιά της ηρωίδας της και η μουσική της υπογραμμίζει εύστοχα την προσπάθεια να αναδιαρθρώσει τον εαυτό της, από ότι άφησε αλώβητο στο πέρασμά της η απουσία.

Η λιτή και εκφραστική ερμηνεία της Φωτεινής Βελεσιώτου δίνει πνοή στη «Ρητορική» ζωντανεύοντας με παραστατικότητα τις εικόνες των λέξεων και αναδεικνύοντας τη συναισθηματική της δύναμη.

«Σιγά – σιγά αφέθηκα στις φλόγες σου / Και βρήκα σμιλεύοντας τη μοναξιά μου / Και τώρα πια μαζεύω τα κομμάτια μου / Μα πού κουράγιο για να σηκωθώ / Και πώς με συγκρίνεις / Κρυώνω κι έξω βρέχει λησμονιά / Και πώς με αφήνεις / Να χτίζω στην κενή σου αγκαλιά»

Το εξώφυλλο του τραγουδιού «Ρητορική» κοσμεί ένας πίνακας του Φίλιππου Μέρου.

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

[ad_2]

Source link