Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[ad_1]

Η Τελευταία Νύχτα με τις Μάσκες

Σκηνοθεσία / Σενάριο: Πάρκερ Φιν

Ύστερα από 45 χρόνια, η πιο εμβληματική σειρά ταινιών τρόμου στην ιστορία του κινηματογράφου φτάνει στο επικό, τρομακτικό της φινάλε στο «Η Τελευταία Νύχτα Με Τις Μάσκες», καθώς η Λόρι Στρόουντ αντιμετωπίζει για τελευταία φορά την απόλυτη ενσάρκωση του κακού, τον Μάικλ Μάιερς, σε μια τελική αναμέτρηση που δεν μοιάζει με οτιδήποτε έχει ξαναγίνει στη μεγάλη οθόνη. Μια μάχη που μόνο ένας απ’ τους δυο θα επιβιώσει.

Στην Κόψη

Σκηνοθεσία: Νικόλας Κολοβός, Ιφιγένεια Κοτσώνη, Ταξιάρχης Δεληγιάννης & Βασίλςη Τσιουβάρας, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Νάνσυ Σπετσιώτη, Αρης Λεχουρίτης, Βασίλης Καλαμάκης

Μια ομάδα δημιουργών 7 ταινιών μικρού μήκους ενώνουν τις φωνές και τις δημιουργικές τους συγγένειες και ανησυχίες σε ένα κινηματογραφικό ψηφιδωτό. 7 ταινίες θραύσματα της καθημερινότητας, που θίγουν πολιτικά γεγονότα του παρελθόντος, σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα, όπως ο ρατσισμός, η προσφυγική ροή, η ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία, τα πολιτικά σκάνδαλα και η φίμωση του Τύπου, και ταυτόχρονα προβάλλουν μια σκοτεινή, απειλητική εικόνα του μέλλοντος.

[ad_2]

Source link