Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Μετά βίας είπα “σ’ αγαπώ” στη μητέρα μου»

Written by on 13 Ιουλίου 2023

[ad_1]

Η εξομολόγηση του Gene Simmons για την αγάπη.

Ο Gene Simmons των KISS και η σύζυγός του Shannon Tweed μίλησαν σε μια σπάνια κοινή τηλεοπτική εμφάνισή τους για τον γάμο τους, τα παιδιά τους και άλλα θέματα.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή του Piers Morgan στο Sky News Australia, ο Gene Simmons ρωτήθηκε τι σημαίνει γι’ αυτόν η «αληθινή αγάπη».

«Με ντροπή, δεν αντιπαρατέθηκα ποτέ με τον εαυτό μου γι’ αυτό και μετά βίας είπα “σ’ αγαπώ” στη μητέρα μου. Συγκλονιστικό και ντροπιαστικό… Φοβόμουν ότι ήμουν αδύναμος και δεν… Ποτέ δεν άνοιξα τον εαυτό μου σε αυτό», απάντησε.

Διαφήμιση

«Ξέρετε, το θέμα του “ιππότη με τη λαμπερή πανοπλία” – τουλάχιστον έχεις προστασία γύρω σου. Και δεν ήθελα να πληγωθώ ποτέ ξανά. Τι να πω; Δεν υπάρχει σχολείο για τη ζωή και δεν υπάρχει σχολείο που να λέει: “Εντάξει, αυτό είναι ο γάμος. Αυτό είναι μια σχέση”», πρόσθεσε.

Ο πατέρας του Gene Simmons εγκατέλειψε τον ίδιο και τη μητέρα του, επιζήσασα του Ολοκαυτώματος, όταν ήταν παιδί.

Σε άλλο σημείο της εκπομπής, ο Gene Simmons στάθηκε την άρνησή του να επικοινωνήσει με τον πατέρα του όσο ζούσε.

«Ήθελα να αποδείξω στον εαυτό μου και σε όλους τους άλλους και στον πατέρα μου ότι δεν τον χρειαζόμουν, οπότε μόλις το απέδειξα και έγινα επιτυχημένος, ήθελα να σταθώ πεισματικά στην υπερηφάνεια μου και να μην κουνηθώ», εξήγησε.

Ο Gene Simmons και η Shannon Tweed παντρεύτηκαν το 2011 μετά από 28 χρόνια σχέσης. Στο γάμο τους στο ξενοδοχείο The Beverly Hills Hotel παρευρέθηκαν 400 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και τα δύο τους παιδιά, ο Nick, που γεννήθηκε το 1989 και η Sophie, που γεννήθηκε το 1992.

Στη δεξίωση που ακολούθησε μετά τον γάμο τους ο Gene Simmons τραγούδησε μαζί με τους KISS.

Ο 73χρονος σήμερα μουσικός έκανε πρόταση γάμου στη Shannon Tweed κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχής στο Μπελίζ, όπου της είπε: «Έχω έρθει με τόσες πολλές αποσκευές, αλλά είσαι η μόνη φίλη που έχω, είσαι η μόνη που έχω αγαπήσει ποτέ».

Λίγο καιρό πριν από την πρόταση γάμου του, ο Gene Simmons και η Shannon Tweed είχαν διαπληκτιστεί στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «The Joy Behar Show», όταν ο μπασίστας συμμετείχε σε ένα αστείο σχετικά με τις προηγούμενες ερωτικές περιπτύξεις του, εκνευρίζοντας την Tweed, η οποία έφυγε από το πλατό.

Η Shannow Tweed, η οποία ανακηρύχθηκε Playmate του Μήνα από το περιοδικό Playboy τον Νοέμβριο του 1981 και Playmate της Χρονιάς το 1982, γνώρισε για πρώτη φορά τον Gene Simmons στο Playboy Mansion μέσω του Hugh Hefner, με τον οποίο είχε σχέση για σύντομο χρονικό διάστημα.

[ad_2]

Source link