Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

«Κοίτα Με Γλυκιά Μου Αγάπη»: Θοδωρής Κοτονιάς & Χριστίνα Μαρία Λαζάρου σε ένα τρυφερό ντουέτο

Written by on 21 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά τραγούδια της Δράμας ερμηνεύουν ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου.

Ο Θοδωρής Κοτονιάς συναντά την Χριστίνα Μαρία Λαζάρου και μαζί τραγουδούν «Κοίτα Με Γλυκιά Μου Αγάπη».

Ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής που αγαπήσαμε από μεγάλες επιτυχίες όπως τα «Κλειδιά» και από πολλά άλλα τραγούδια του, πάντοτε χρωματισμένα από την παράδοση, μαζί με την πολυτάλαντη και εξαιρετικά ιδιαίτερη ερμηνεύτρια παρουσιάζουν ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά τραγούδια της Δράμας.

Όσες φορές ως τώρα συναντήθηκαν μουσικά οι δύο καλλιτέχνες, ξέρουν καλά όσοι βρέθηκαν εκεί, πως συνέβησαν εκπληκτικές βραδιές στα πλαίσια μουσικό-αφηγηματικών παραστάσεων πάντα σε ιδιαίτερα ατμοσφαιρικά μέρη, συνήθως εν μέσω μεγάλης εβδομάδας.

Το τραγούδι «Κοίτα Με Γλυκιά Μου Αγάπη» είναι ενορχηστρωμένο από τον κιθαρίστα – μουσικοσυνθέτη Κώστα Ανετάκη με τη γνωστή για το μουσικό της ήθος μπάντα των «Έτερονήμισυ».

Το lyric video είναι αυτοσχέδιο εν μέσω εγκλεισμού και ιντερνετικής ανταλλαγής φωτογραφικού υλικού και βίντεο.

Το αποτέλεσμα συνθέτει μια σύγχρονη μελαγχολική ματιά για ένα τραγούδι που περιγράφει τον αβέβαιο σε χρονική διάρκεια χωρισμό δύο αγαπημένων προσώπων στο μακρινό χθες.

«Κοίτα με γλυκιά μου αγάπη, κοίτα με γλυκιά / Κοίτα με, κοίτα πρώτη μου αγάπη σήμερα είμαι εδώ / Σήμερα είμαι εδώ αγάπη, σήμερα είμαι εδώ / Σήμερα είμαι, αύριο δεν είμαι, θα πάω στην πόλη», τραγουδούν ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

[ad_2]

Source link