Current track

Title

Artist

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

[qt-onairmini][qt-upcomingmini]

 

Στο No. 1 του YouTube: Trannos και ATC Nico τερματίζουν τα μουσικά κοντέρ με το «AMG»

Written by on 21 Οκτωβρίου 2020

[ad_1]

Ο Trannos σε μετωπική σύγκρουση με το μουσικό κατεστημένο και τα charts. 

Με τις… μπάντες και τερματισμένο κοντέρ στο ρεύμα της ελληνικής τραπ μπαίνει για ακόμα μια φορά ο ανερχόμενος Trannos με το νέο του κομμάτι «AMG» feat. ATC Nico.

Με ρίμες υψηλών στροφών και αλήτικο τραπ ήχο, ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης από τις φτωχογειτονιές των δυτικών προαστίων είναι έτοιμος για μετωπική σύγκρουση με το μουσικό κατεστημένο και τα charts.

Το περίτεχνο φωνητικό drift του πιο hot newcomer στην Ελλάδα ολισθαίνει στην καυτή άσφαλτο της δισκογραφικής Trapsion Entertaiment και έχει γίνει ήδη hit πολλών οκτανίων.

Το «AMG» είναι πρώτο στις τάσεις του YouTube και έχει καταγράφει παρά πολλά streams στο Spotify σε μόλις μια εβδομάδα από την κυκλοφορία του.

Ακολουθώντας την επιτυχία του πρόσφατου «ΦΟΡΤΗΓΑ», το νέο release σημειώνει με τη σειρά του εξαιρετικές επιδόσεις, που δείχνουν ότι οι παραγωγές του Trannos έχουν κατακτήσει ήδη μεγάλη μερίδα του νεανικού κοινού σε χρόνο «dt», αναδεικνύοντάς τον σε έναν top level artist για τα εγχώρια μουσικά δεδομένα και, μάλιστα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Το άπιαστο «AMG», που αντηχεί στην αστική ατμόσφαιρα με lyrics & vocals by Trannos και ATC Nico, είναι μια βαρβάτη μουσική παραγωγή του LilRiico Beatz με Mix/Master by SKAM που συνοδεύεται από ένα video clip γεμάτο tête-à-queue σε σκηνοθεσία DimGenn.

Το νέο κομμάτι του Trannos με το τίτλο «AMG» feat. ATC Nico. θα το βρείτε σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

[ad_2]

Source link